Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi dio finalne sezone Ozarka dobio trailer, premijera na Netflixu za 2 tjedna
Nagrađivana, hvaljena serija bit će podijeljena u dva dijela, a svaki će imati po 7 epizoda

Prvi dio finalne sezone "Ozarka" dobio trailer, premijera na Netflixu za 2 tjedna

Foto: YouTube

Jedna od najboljih Netflixovih originalnih serija Ozark uskoro kreće sa svojom posljednjom, četvrtom sezonom koja će biti podijeljena u dva dijela od kojih je prvi jučer predstavljen prvim trailerom.

Službenog naziva Ozark: Season 4, Part 1 serija nastavlja priču o bračnom paru Martyju i Wendy (Jason Bateman i Laura Linney ) koji se penju prema vrhu Navarro carstva nakon što su se riješili Helen (Janet McTeer). Kad stigne nova prilika za bijeg iz Ozarka na površinu će isplivati grijesi iz prošlosti i stići će nove prijetnje za cijelu obitelj Byrde.

Kriminalistička dramska serija hvaljena je i od kritike i publike, a osvojila je razne nagrade od kojih se ističu 3 Primetime Emmyja: Julia Garner 2019. i 2020. godine dobila je nagradu za najbolju sporednu glumicu u dramskoj seriji za ulogu Ruth, a Jason Bateman 2019. dobio je Emmy za najbolju režiju dramske serije za prvu epizodu druge sezone, Reparations.

Autori serije su Bill Dubuque i Mark Williams, a fantastičnu glumačku postavu uz Batemana, Linney i Garner čine Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan, Jessica Frances Dukes, Lisa Emery, Felix Solis, Damian Young, Alfonso Herrera, Adam Rothenberg, John Bedford Lloyd, Joseph Sikora, Bruno Bichir, Katrina Lenk, CC Castillo i Ali Stroker.

Ozark: Season 4, Part 1 na Netflixu možete gledati od 21. siječnja kad stiže prvih 7 epizoda, a drugi dio s drugih 7 epizoda još nema definiran datum premijere.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala