Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


WandaVision najskidanija serija ove godine
Marvelova serija na prvom je mjestu, za njom slijede "Loki" i "Witcher" kao drugi i treći najskidaniji

"WandaVision" najskidanija serija ove godine

Krajem svake godine stranica TorrentFreak napravi analizu prethodne godine, a posebnu pažnju pridaju serijama koje su se najviše ilegalno skidale s interneta. Godinama se na samom vrhu liste nalazila serija Igra prijestolja, ali kako je ona prošle godine završila s prikazivanjem tako su druge serije našle svoje mjesto na vrhu.

Promjena u piratizaciji serija došla je i s novim streaming servisom Disney+, čije se serije nalaze na samom vrhu ilegalnih gledanja. Prošle je godine na prvom mjestu bila Disney+ serija Mandalorian, a ove je godine tu titulu preuzela WandaVision.

WandaVision predvodi listu na kojoj se nalazi dosta Marvelovih serija. Loki je na drugom mjestu, The Falcon and the Winter Soldier na četvrtom, Hawkeye na petom dok se animirana Marvelova serija What If...? našla na šestom mjestu. Čini se kako Marvelovi fanovi nemaju previše želje plaćati pretplatu na Disneyjev streaming servis kako bi gledali svoje omiljene junake.

Listu najskidanijih serija upotpunjuju Netflixove serije Witcher na trećem mjestu i Arcane na devetom. Tu je i Apple TV+ serija Foundation na sedmom mjestu, Rick i Morty na osmom te Wheel of Time, koja se našla na desetom mjestu.

TorrentFreak je napomenuo kako njihove kalkulacije uzimaju u obzir samostalne epizode, tako da su serije čije se sezone objavljuju odjednom u nepovoljnom položaju. Po nekakvim njihovim računicama kada bi se gledalo po cijelim sezonama na listi bi se svakako našle serije Kuća od papira i Squid Game.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    NoClass noclass @ 29.12.2021. 14:09
    Nisam ljubitelj serija jer se već nakon prve sezone (u najboljem slučaju nakon druge) razvodne i postanu sapunice al Wandu bih svakako skinuo.
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala