Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odlična vijest za fanove: Bridgerton se vraća u ožujku
Nova sezona najavljena je točno godinu dana nakon premijere uspješne i hvaljene prve sezone

Odlična vijest za fanove: "Bridgerton" se vraća u ožujku

Foto: YouTube

Netflix i Shondaland konačno su objavili datum premijere druge sezone dramske serije Bridgerton!

Nagrađivana serija na Netflix se vraća 25. ožujka 2022., a datum je objavljen točno godinu dana nakon premijere prve sezone, kratkim prigodnim videom.

I ova sezona pratit će događaje iz romana Julije Quinn što znači da Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) nastavlja tražiti ljubav i prikladnu ženu. Kad Kate Sharma (Simone Ashley) i njezina mlađa sestra Edwina (Charithra Chandran) dođu iz Indije, Anthony će se početi udvarati Edwini – ali Kate će ubrzo otkriti kako njegove namjere za brak nisu čiste.

Događaje druge sezone producentica Shonda Rhimes već je najavila kad smo saznali kako se Regé-Jean Page neće vratiti u ulozi vojvode od Hastingsa Simona Basseta: "Naš cilj, ako posao odradimo kako treba, jest da gledatelji budu zainteresirani i uzbuđeni zbog glavnog para baš kao što su to bili s parom u prvoj sezoni."

U ostalim ulogama su Adjoa Andoh, Lorraine Ashbourne, Harriet Cains, Bessie Carter, Shelley Conn, Nicola Coughlan, Phoebe Dynevor, Ruth Gemmell, Florence Hunt, Martins Imhangbe, Claudia Jessie, Calam Lynch, Luke Newton, Golda Rosheuvel, Luke Thompson, Will Tilston, Polly Walker, Rupert Young i Julie Andrews koju slušamo kao pripovjedačicu serije Lady Whistledown.

Prva sezona serije Bridgerton na Netflixu je premijerno dostupna od 25. prosinca 2020. godine kad je vrlo brzo postigla odličnu gledanost. Tada je sa 82 milijuna kućanstava, iz kojih je gledana serija, bila najgledanija Netflixova serija. Osim simpatija gledatelja, pobrala je i mahom odlične kritike. Tvorac serije Chris Van Dusen najavio je kako su u planu i treća te četvrta sezona.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala