Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova najava za 2. sezonu Euforije
Nakon kratkog teasera iz HBO-a stiže trailer od skoro 3 minute koji donosi scene iz nove sezone

Nova najava za 2. sezonu "Euforije"

Foto: YouTube

Krajem studenog dobili smo prvi teaser trailer i datum premijere za dugo očekivanu drugu sezonu hit serije Euforija, a sad je stigao i službeni trailer u trajanju od skoro tri minute koji otkriva i nešto više o radnji.

Čekanju nove sezone uskoro je kraj, a nova najava obećava dinamičnu i dramatičnu radnju. U drugoj sezoni nalazimo Rue (Zendaya) koja se na svoj način nosi s prekidom s Jules (Hunter Schafer), a čini se kako nastavlja sve više tonuti u svijet droge. Trailer donosi i pogled na ostatak ekipe koja opet živi na samom rubu zakona. Točni detalji o radnji još se uvijek drže u tajnosti tako da su scene iz trailera najviše što je dosad otkriveno.

Uz Zendayu i Schafer stalnu glumačku postavu čine Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid i Austin Abrams .

Serija je prošle godine osvojila ukupno tri nagrade Emmy s tim da je Zendaya ušla u povijest kao najmlađa osoba koja je osvojila nagradu za glavnu glumicu u dramskoj seriji tako da su očekivanja od nove sezone prilično visoka. Kritičari su seriju nahvalili zbog kinematografije, priče, glazbe, glume i pristupu osjetljivim temama kod odrastanja.

Euforija se na male ekrane vraća 9. siječnja 2022. godine. Osim prve sezone serije, na HBO-u se mogu pogledati dva specijala koji su poslužili u dugoj pauzi između sezona: Trouble Don't Last Always objavljen je na streamingu HBO Max 4. prosinca prošle, a Fuck Anyone Who's Not a Sea Blob 22. siječnja ove godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala