Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 17.12.
Pogledajte što smo izdvojili za početak vikenda

TV Preporuke dana – Petak 17.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 17. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Maigret, HTV 2 u 21 sat
Striptizeta s Montmartrea dojavljuje da je večer prije u svom klubu čula kako dvojica muškarca planiraju ubiti groficu. Njezina je prijava evidentirana, ali kako se zločin nije dogodio, tim tvrdnjama ne posvećuje se mnogo pozornosti.

Preko Atlantika, HTV 2 u 22:40 sati
Pogibeljno putovanje preko Atlantika prolazi dramatično. Kad stigne u SAD, predsjednik Roosevelt ponudi Märthi da ostane kao gošća u Bijelog kući i obasipa nju i djecu pažnjom. Raspoloženje se mijenja kad njemačke bombe počnu padati na London.

FILMOVI

Na rubu, HTV 1 u 20:10 sati
Bivši zatvorenik na samom vrhu Manhattanskog nebodera prijeti da će se baciti. S namjerom da ga spasi, s njim razgovara policijska psihologica, ni ne sluteći da dok stoji na samom rubu muškarac koordinira najveću pljačku dijamanata ikad.

Most, 2. dio, RTL u 23 sata
Molly i Ryan ponovno se sreću sedam godina poslije kako bi pokušali spasiti svoju omiljenu knjižaru i razmotrili pojam drugih prilika dok se suočavaju sa starim osjećajima.

Cinderella Man, HTV 1 u 23:35 sati
James J. Braddock je prije izbijanja velike ekonomske krize 1929. godine postao izazivač svjetskog prvaka u teškoj boksačkoj kategoriji, no dolaskom krize i njegova se karijera sunovratila. Pet godina kasnije on je osiromašeni boksač koji u teškim uvjetima živi sa suprugom i troje djece, a pokušaj povratka na staze uspjeha gotovo mu je nemoguć jer stalno boksa ozlijeđen. No trener Joe Gould ne gubi vjeru u njega.

Najduže putovanje, Nova TV u 23:45 sati
Najduže putovanje upoznaje nas s Lukeom, bivšim prvakom u jahanju bikova koji se pokušava vratiti profesionalnom bavljenju ovim opasnim sportom, i Sophie, studenticom koja je upravo dobila posao iz snova u New Yorku. Dok različite nesuglasice, ali i visoki ideali stavljaju na kušnju njihovu vezu, ovo dvoje mladih pronaći će novo nadahnuće nakon slučajnog susreta s Irom i njegovim sjećanjima posvećenima ljubavi prema voljenoj supruzi koja je trajala desetljećima.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala