Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Matthew Vaughn najavio početak snimanja još jednog Kingsman filma
Krajem godine u kina konačno dolazi prequel "King's Man: Početak", a novi filmovi bit će nastavak originalne priče

Matthew Vaughn najavio početak snimanja još jednog "Kingsman" filma

Foto: Depositphotos

Stižu odlične vijesti za ljubitelje filmova o Kingsmanu: konačno bi trebalo krenuti snimanje novog filma iz originalne franšize!

Prošlo je čak četiri godine otkad smo u kinima gledali akcijsku avanturu Kingsman: Zlatni Krug, a na prequel franšize Kings's Man: Početak čekamo dulje od planiranog zbog pandemije koronavirusa. Čekanju uskoro dolazi kraj.

Redatelj Matthew Vaughn i glumci Taron Egerton i Mark Strong na premijeri Zlatnog kruga 2017. godine

Iako je još prošle godine produkcijska kuća Marv najavila kako od Kingsmana planiraju dugovječnu franšizu jer je redatelj Matthew Vaughn isplanirao "otprilike sedam Kingsman filmova", ovih je dana redatelj objavio kako je Kingsman 3 sve bliže. Kako ne bi bilo zabune, Kingsman 3 će biti četvrti film u franšizi i radnjom će se nastaviti tamo gdje je Zlatni Krug stao, a Kings's Man: Početak koji krajem ove godine stiže u kina služi kao prequel franšize i vraća nas u 1900-e.

Vaughn je za ComicBook kratko rekao: "Sve je spremno. U rujnu počinjemo sa snimanjem." Vijest je razveselila obožavatelje ovih filmova, snimljenih prema poznatom stripu, zato što novosti o budućnosti franšize nismo imali od prosinca prošle godine kad je najavljeno snimanje potencijalnih sedam filmova. Podsjetimo, sve je krenulo filmom Kingsman: Tajna služba 2015. godine kad smo upoznali lik koji glumi Taron Egerton – Eggsyja te za kojeg je jedino poznato da će se pojaviti u novom nastavku. Naime, Egerton je još u listopadu 2019. potvrdio kako Kingsman 3 ima scenarij te da se Eggsyjeva priča svakako nastavlja.

Do snimanja i izlaska četvrtog Kingsmana još ćemo se svakako načekati, ali zato nas uskoro čeka prequel Kings's Man: Početak koji će nas odvesti na početak priče, a u glavnim ulogama su Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Djimon Hounsou, Daniel Brühl i Rhys Ifans. Nakon nekoliko odgoda Kings's Man: Početak u kina stiže 22. prosinca, a u hrvatskim bi se trebao naći 30. prosinca.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala