Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Miyagi-Do i Eagle Fang udružuju snage u četvrtoj sezoni serije Cobra Kai
Neprijatelji od malih nogu, Daniel LaRusso i Johnny Lawrence udružuju snage protiv zajedničkog neprijatelja

Miyagi-Do i Eagle Fang udružuju snage u četvrtoj sezoni serije "Cobra Kai"

Omiljena karate serija Cobra Kai uskoro se vraća s četvrtom sezonom, a danas imamo prilike vidjeti i najnoviji trailer za nadolazeću sezonu, koji nam otkriva što nas sve očekuje u novim epizodama.

Priča u seriji Cobra Kai smještena je 34 godine nakon događaja koji su se odvijali tijekom All Valley karate turnira 1984. i usmjerena je na nesređenog Johnnyja Lawrencea (William Zabka), koji želi vratiti slavu svom imenu te otvara zloglasni dojo Cobra Kai, što ponovno rasplamsa rivalstvo s njegovim neprijateljem Danielom LaRussom (Ralph Macchio).

U četvrtoj sezoni Miyagi-Do dojo i Eagle Fang dojo udružuju snage kako bi porazili Cobra Kai na All Valley karate turniru za mlađe od 18. godina i tko god izgubi mora objesiti svoj kimono zauvijek. Dok Samantha (Mary Mouser) i Miguel (Xolo Maridueña) pokušavaju zadržati savez između dojoa, Robby (Tanner Buchanan) se u potpunosti posveti Cobra Kaiju te sudbina u Valleyju nikad nije bila neizvjesnija. Koje trikove Kreese (Martin Kove) skriva u rukavu? Mogu li Daniel i Johnny zakopati svoju desetljećima dugu ratnu sjekiru kako bi porazili Kreesea? Ili će Cobra Kai postati uzor za karate?

Što nam donosi nova sezona doznat ćemo 31. prosinca, kada nove epizode stignu na Netflix, a fanovi serije oduševljeni su jer je nedavno također otkriveno kako je serija već dobila zeleno svjetlo i za petu sezonu.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala