Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 5.12.
Nedjeljna večer donosi velike filmske hitove

TV Preporuke dana – Nedjelja 5.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 5. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
 

Korijeni, HTV 2 u 22:30 sati
Nakon 20 godina u Engleskoj, Chicken George vraća se u Ameriku i dolazi na farmu Toma Leae. Nada se da će se ondje opet sresti sa svojom obitelji.

FILMOVI

Trinaest dana, HTV 2 u 20:05 sati
Povijesni politički triler bavi se događajima između 13. i 28. listopada 1962. godine, poznatim pod imenom kubanska kriza. Prema tajnim snimcima američkih izviđačkih zrakoplova utvrđeno je kako su Sovjeti na Kubi instalirali ofenzivno nuklearno oružje, što je uvjetovalo brzu reakciju mladog američkog predsjednika Johna F. Kennedyja i njegovih suradnika kako bi izbjegli mogući rat.

Otmica, RTL u 20:15 sati
Sama i uplašena, Kate McCoy ne želi prepustiti sudbinu i život svoga sina otmičarima. U ključnom trenutku ona odluči uzvratiti. U napetoj utrci protiv vremena, Kate ništa ne može spriječiti u nevjerojatnoj potjeri spašavanja života svoga sina.

Operacija Swordfish, Doma TV u 22:10 sati
Gabriel Shear je karizmatični i opasni špijun koji želi ući unutar sistema kako bi mogao financirati svoju specifičnu vrstu patriotizma. Ako uspije, milijuni skriveni u vladinim ilegalnim fondovima bit će njegovi. Da bi to učinio, treba mu superhaker kojem će i najneprobojniji sistemi zaštite biti tek malo ozbiljnija dječja igra.

Ludi Božić u uredu, RTL u 22:15 sati
Radnja filma prati management kompanije koji, kako bi se izbjeglo zatvaranje ureda, pokušava napraviti najbolju božićnu zabavu ikada i na taj način privući potencijalnog klijenta i završili posao koji će njihovu kompaniju podići na noge. Zabava naravno ubrzo krene neočekivanim tijekom…

Interstellar, Nova TV u 23 sata
Brižni otac Cooper, školovani pilot i inženjer, posvetio se mirnom životu farmera na imanju na kojem živi sa svojom djecom. Kada skupina znanstvenika otkrije rupu u svemiru koja bi ljudskoj vrsti mogla omogućiti međuzvijezdano putovanje, obratit će se upravo njemu kako bi krenuo na put s kojeg možda i nema povratka. Ulozi su visoki kao i odgovornost koju Cooper nosi na svojim leđima.

Vraćam se, Doma TV u 0:15 sati
Raimunda živi u Madridu s kćerki Paulom i nasilnim suprugom Pacom, a njezina rastavljena sestra Sole tajno radi kao frizerka. Njih su dvije davno izgubile roditelje u požaru u rodnom selu u pokrajini La Manchi. Njihova teta Paula još uvijek živi u selu i ne prestaje govoriti o svojoj sestri, njihovoj majci, no na način kao da je ona ipak živa. Kada teta Paula umre, mnoge tajne izići će na površinu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala