Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zvijezda Squid Game predvodi korejsku verziju serije La casa de papel
Netflix je objavio i kako će Berlin iz originalne verzije dobiti svoju samostalnu seriju koja stiže 2023.

Zvijezda "Squid Game" predvodi korejsku verziju serije "La casa de papel"

Foto: YouTube

Jedna od zvijezda serije Squid Game Park Hae-soo (Sang-woo u seriji) dobio je jednu od glavnih uloga u korejskoj verziji popularne španjolske serije La casa de papel (Money Heist).

Vijest je objavio streaming servis Netflix, a Park Hae-soo dobio je ulogu Andrésa de Fonollose (Berlin) kojeg u originalnoj verziji glumi Pedro Alonso. Park je prvi član glumačke ekipe koji je odabran i objavljen za javnost, a vijest dolazi dan prije premijere finalnog dijela sezone serije La casa de papel. Osim vijesti o korejskom remake-u hit serije, Netflix je otkrio kako planira spin-off seriju o Berlinu koja bi se na tom streamingu trebala naći tijekom 2023. godine.

"U zadnjih pet godina su obožavatelji diljem svijeta pokazali svoju ljubav prema seriji. Nadam se da će naša korejska verzija također dobiti njihovu ljubav i podršku. Velika je čast za mene što ću sudjelovati u tako odličnoj seriji i što ću baš ja odigrati Berlina. Sigurna sam da će se ostatak ekipe korejske verzije osjećati kao i ja", rekao je Park Hae-soo u svojoj objavi na društvenim mrežama.

Tvorac serije Álex Pina na korejskoj će verziji sudjelovati kao jedan od izvršnih producenata, dok će seriju režirati Kim Hong-sun (Voice, The Guest), a scenarij je napisao Ryu Yong-jae. La casa de papel je do premijere Squid Game bila najgledanija ne-engleska dramska serija koju je pogledalo 180 milijuna kućanstava.

Money Heist Korea, pod kojim se nazivom trenutno vodi serija, na Netflixu očekujemo tijekom 2022. godine. La casa de papel sa svojim završnim poglavljem na Netflix stiže 3. prosinca.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala