Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 26.11.
Današnja večer donosi odlične serije i filmove različitih žanrova

TV Preporuke dana – Petak 26.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 26. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Maigret, HTV 2 u 21 sat
Međunarodna filmska zvijezda Rowan Atkinson glumi legendarnog francuskog detektiva Julesa Maigreta. Vraćamo se na ratom oštećene ulice Pariza 50-ih godina prošlog stoljeća gdje nas čekaju još dvije napete kriminalističke priče snimljene prema bestselerima majstora detektivskog romana Georgesa Simenona.

Ubijanje Eve, HTV 2 u 22:35 sati
Ekipa iz MI6 proda dušu vragu kako bi dobila informaciju od Duha. Posjetitelj iz zatvorske psihijatrijske bolnice ima upozorenje. Eve i Villanelle shvate da su bliže nego ikad.

FILMOVI

Novine, HTV 1 u 20:10 sati
Radnja je usredotočena na objavu pentagonskih dokumenata u Washington Postu, kojima su 1971. njegovi novinari otkrili istinu o Vijetnamskom ratu. Pentagonski dokumenti predstavljaju niz službenih dokumenata američkog ministarstva obrane koji su procurili tako što ih je vojni analitičar Daniel Ellsberg dostavio novinarima.

Neka bolji pobijedi, Nova TV u 22:30 sati
Dva agenta CIA-e žive san svakog mladog muškarca: uzbudljiv posao, noćni život, lijepe žene Nerazdvojni su I odlično se zabavljaju sve dok se ne nađu u bitci jedan protiv drugoga a sve zbog prekrasne djevojke u koju se zaljubljuju. Lijepa, pametna ali neodlučna djevojka staje Između njih I nenadano započinje borba za njezinu naklonost. Ali ne bilo kakva borba, započinje nadmetanja kakvo još niste vidjeli!

Danteov vrh, RTL u 23 sata
Dobrodošli u grad Danteovog vrha, stoljećima uspavanog vulkana čija nenadana erupcija upravo iskazuje svoju razornu moć. Tko će opstati kada paklena stihija u potpunosti iskali svoj bijes? Odgovor će vas ostaviti bez daha, a moć specijalnih efekata odvesti u realnost!

Čovjek od čelika, Nova TV u 0:30 sati
Zack Snyder predstavlja Čovjeka od čelika! Uloga Supermana povjerena je mladom Henryu Cavillu, a čitava ekipa pršti od zvučnih imena. Okosnicu priče znaju apsolutno svi, a jednako tako i iščekuju novo uprizorenje omiljenog superjunaka.

Krampus, RTL u 1:15 sati
Kad se njegova disfunkcionalna obitelj tijekom blagdana sukobi, mladi Max (Emjay Anthony) gubi sve iluzije i okreće leđa Božiću. Nije svjestan da takvo pomanjkanje blagdanskog duha oslobađa Krampusov bijes: to je demonska sila prastarog zla koja namjerava kazniti nevjernike. Otvaraju se vrata pakla i omiljene blagdanske ikone pretvaraju se u monstruozna bića, opsjedaju kuću nesložne obitelji i tjeraju njezine članove da se bore jedni za druge ako žele preživjeti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala