Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trolovi 3 u planu za kraj 2023.
Universal je objavio planove za treći film o popularnim trolovima

"Trolovi 3" u planu za kraj 2023.

Foto: YouTube

DreamWorks i Universal objavili su kako je u planu i treći film iz franšize Trolovi (Trolls).

Trolovi iz 2016. i prošlogodišnji nastavak Trolovi: Svjetska turneja bili su veliki hitovi s tim da je uspjeh drugog filma tim veći što je bio objavljen paralelno u kinima i na streamingu zbog pandemije koronavirusa jer se Universalu nije čekalo da se situacija potencijalno smiri i da se sve kino dvorane otvore. Odluka je bila uspješna jer je film objavljen na premium VOD (PVOD) zaradio 100 milijuna dolara već u prvim tjednima, ali studio su kritizirali vlasnici kina te su zamolili da ta praksa ne postane novo normalno. Prvi Trolovi ostvarili su velik uspjeh u kinima te zaradili preko 350 milijuna dolara diljem svijeta, a pjesma Can’t Stop the Feeling bila je nominirana za nagradu Oscar.

Nakon što su Poppy i Branch u prvom filmu spašavali kraljevstvo trolova, u drugom su u svojim pustolovinama otkrili da nisu sami i da uz njih postoji još pet različitih trolovskih plemena od kojih jedno želi uništiti sve ostale. Radnja najnovijeg filma još nije poznata kao što još nema niti naslov već se vodi kao Trolls 3 (Trolovi 3).

Osim što je obožavatelje razveselila odluka o novom dugometražnom filmu, ovog petka na NBC-u će se naći blagdanski specijal Trolls Holiday in Harmony u kojem se mogu čuti glasovi Anne Kendrick i Justina Timberlakea te većine glumačke ekipe iz Svjetske turneje. Kraljica Poppy zamislila je tajno blagdansko darivanje, a problem nastane kad ona i Branch izvuku ime onog drugog.

Animirani film Trolovi 3 zasad je planiran za 17. studenog 2023. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala