Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Četvrtak 18.11.
Današnja večer donosi nove nastavke serija i filmove različitih žanrova

TV Preporuke dana – Četvrtak 18.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u četvrtak, 18. studenog, na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

SERIJE / EMISIJE

Kondor, HTV 2 u 22:30 sati
Još jednu osobu blisku Joeu nađu mrtvu. Bob svoju teoriju o napadu na IEP dijeli sa Sharlom. Iris daje informaciju Mae što ugrožava njihove živote.

FILMOVI

Živi i mrtvi, HTV 2 u 21 sat
Dvije priče, dva rata, djed Martin, domobran iz 40-ih i njegov unuk Tomo iz HVO-a devedesetih godina. Prva priča prati početak hrvatsko-bošnjačkog sukoba, a druga je smještena u vrijeme Drugog svjetskog rata. U oba slučaja hrvatski vojnici moraju prijeći kroz opasne bosanske šume, preko ukletog Grobnog polja, mjesta na kojem živi susreću mrtve.

Bogorodica, HTV 3 u 22:05 sati
Stolar Kuzma Glavan (Ljubomir Kerekeš) zaljubi se u puno mlađu Anu (Lucija Šerbedžija). Usprkos protivljenju njezinih roditelja i agresivnim ispadima njezinoga bivšeg zaručnika Đuke (Goran Navojec), Kuzma i Ana se vjenčaju i dobiju sina. Život ponovno poprima miran, ravničarski tijek. Kuzma, koji je i naivni kipar, od mjesnog župnika dobiva narudžbu da za seosku crkvu izradi kip Bogorodice. Oblikuje ga inspiriran svojom ženom Anom. Malo pomalo odnosi Hrvata i Srba u selu postaju sve napetiji.

Ljubav nema pravila, Nova TV u 0:30 sati
Iako već u šestom desetljeću života, njujorški glazbeni mogul Harry Langer (Jack Nicholson) ima libido mladića stoga je neprestano u društvu lijepih mladih djevojaka. Ali na jednom od svojih spojeva Harry doživi srčani udar, i to baš u kući djevojčine majke. Dok ga njeguju djevojka Marin (Amanda Peet), njena majka Erica (Diane Keaton) i zgodni mladi doktor Julian (Keanu Reeves), Langer će doživjeti neočekivan i dotad nevjerojatan preokret.

Zamijenili su mi dijete, HTV 2 u 13:20 i 0:30 sati
Samohrana majka Sophie Serrano saznaje da su njezinu najstariju kćer Manon prije devet godina u bolnici zamijenili drugom bebom. Dok se svim silama trudi zaštititi Manon od strašne istine, pronalazi svoju biološku kćer Mathilde i nađe se pred velikom dilemom. Treba li se boriti za Mathilde ili se potpuno posvetiti Manon, koju je ovo otkriće duboko potreslo?

Nisu imali kada ostariti, Nova TV u 2:50 sati
2018. godine kada je diljem svijeta obilježena stota obljetnica završetka Prvog svjetskog rata Peter Jackson odaje počast onima koji su u njemu sudjelovali. Koristeći revolucionarnu tehnologiju i specijalne efekte Peter Jackson i njegov tim stvorili se zapanjujući, do sada nikad viđen, restauriran i koloriziran prikaz tog tragičnog trenutka ljudske povijesti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala