Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 14.11.
Nedjeljna večer donosi odlične filmove

TV Preporuke dana – Nedjelja 14.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 14. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Nakon sedam uspješnih audicijskih epizoda koje su dosad iznjedrile pet zlatnih gumbova i brojne upečatljive nastupe, na redu je osma epizoda s kojom će završiti audicijski dio Supertalenta.

Korijeni, HTV 2 u 22 sata
Kunta se oženi prekrasnom robinjom Belle. Dobivaju kćer Kizzy koja odraste u pametnu, prkosnu mladu ženu koja je naslijedila očev duh. To će donijeti i dobre i katastrofalne posljedice.

FILMOVI

Čudo, RTL u 20:15 sati
August je desetogodišnji dječak koji mora živjeti s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu. Nakon 28 operacija zbog kojih nikad nije mogao normalno pohađati školu, s deset godina ga roditelji ipak upisuju u peti razred osnovne škole Beecher. Auggie u školu kreće s puno straha i nevjerice i boji se kako će svakodnevno biti izložen pogledima, zgražanju i komentarima svojih školskih prijatelja.

Rocky 4, RTL 2 u 20:15 sati
Saga o usponu i uspjehu boksača Rockyja Balboe, koja je počela 1976., gotovo deset godina kasnije doživjela je vrhunac u četvrtom dijelu, dobrim djelom zahvaljujući Dolphu Lundgrenu, koji se proslavio ulogom sovjetskog boksača.

Indiana Jones i ukleti hram, Doma TV u 21:45 sati
Drugi Spielbergov film o slavnom arheologu i stručnjaku za okultno, Indiani Jonesu, koji ovaj put traži sveti dragi kamen kako bi spasio izgubljenu djecu.

Moja rođakinja Rachel, RTL u 22:40 sati
Film pripovijeda priču o mladom Englezu Philipu koji smišlja osvetu protiv svoje tajanstvene i lijepe rođakinje vjerujući da je ona ubila njegova skrbnika. Philipovi se osjećaji zakompliciraju kad bespomoćno i opsesivno podlegne njezinim čarima.

Ljepotica i zvijer, Nova TV u 22:55 sati
Priča i likovi koje publika poznaje i voli oživljava u spektakularnoj igranoj adaptaciji Ljepotice i zvijeri, Disneyjeva animiranog klasika koji postaje zadivljujući filmski događaj slaveći jednu od najdražih priča ikad ispričanih.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala