Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Finalni trailer za Ghostbusters: Afterlife koji sljedeći tjedan stiže u kina!
Nova najava donosi još nostalgije, akcije, duhova i poznatih likova

Finalni trailer za "Ghostbusters: Afterlife" koji sljedeći tjedan stiže u kina!

Foto: YouTube

U kina uskoro konačno stiže Ghostbusters: Afterlife, direktan nastavak kultnih Istjerivača duhova (Ghostbusters) iz 1984. i Istjerivača duhova 2 (Ghostbusters II) iz 1989. godine, a jučer je predstavljen finalni trailer prije kino premijere koja će biti za tjedan dana.

Radnja prati samohranu majku koja s dvoje djece dolazi u mali grad gdje će otkriti povezanost s originalnim istjerivačima duhova i tajno nasljeđe koje im je djed ostavio. Nastavak originala koji su obožavatelji čekali (Istjerivači duhova iz 2016. godine sa ženskom postavom bio je remake te je u potpunosti podbacio u kinima) donosi klasik Ecto-1 i neke originalne glumce.

Od stare, dobro poznate ekipe tu su Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver i Annie Potts. Novi glumci u franšizi su Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Paul Rudd, Bokeem Woodbine, Celeste O’Connor, Oliver Cooper i Logan Kim. Jason Reitman, sin redatelja originala Ivana Reitmana, režirao je film te napisao scenarij s Gilom Kenanom.

Prve reakcije na film su različite: dok neke kritike navode kako se previše oslanja na nostalgiju zbog čega se ne može puno odmaknuti od naslijeđa originalne franšize i imati nešto svoje, druge baš tu nostalgiju smatraju samo šlagom na torti nove, odlične avanture koja će se svidjeti novim generacijama, ali i dugogodišnjim obožavateljima.

Film Ghostbusters: Afterlife kod nas je preveden Istjerivači duhova: Naslijeđe i u kina nam premijerno stiže 18. studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala