Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Susan potpuno slomljena... ili joj je svega dosta?
Susan Boyle će najvejrojatnije odustati od svjetske turneje, koju organizira Britain's Got Talent

Susan potpuno slomljena... ili joj je svega dosta?

48-godišnja škotska zvijezda Susan Boyle - kućanica, koja je svojim fenomenalnim pjevačkim potencijalom i skromnim nastupom u showu Britain's Got Talent zaludila svijet, primljena je jučer u kliniku North London, nakon što je kolabirala od emocionalne i fizičke iscrpljenosti.

Chris Thompson (Priory Group) izjavio je za The Times da se od pacijenata u takvome stanju očekuje da završe terapiju u trajanju od 21 dan. Objasnio je kako je takav tretman uobičajen za mentalno i emocionalno poremećene pacijente. Stao je u njenu obranu te izjavio da ga zaista zanima kako bi se bilo tko od nas snašao pod pritiskom nevjerojatne količine inetresa medija i javnosti, te ostao normalan. Smatra da je ljudima u takvoj situaciji neophodno potrebna pomoć stručnjaka.

Glasnogovornik Talkback Thamesa izjavio je pak da je Susan uzela tek nekoliko dana odmora, kako bi se oporavila od napora, no ako odluči odraditi 21-dnevnu terapiju, morat će odustati od planirane svjetske turneje, koja započinje 12. lipnja. Jedan od članova žirija BGT-a Piers Morgan (u kojeg se Susan navodno zaljubila), također je odbacio spekulacije o Susaninom navodnom živčanom slomu te izjavio kako je ona sama odlučila uzeti nekoliko slobodnih dana. 

Tako bi na žalost propustila i željeni nastup pred milijunskim auditorijem SAD-a, gdje je Susan, zahvaljujući video clipu "I Dream A Dream" iz mjuzikla "Les Miserables" na YouTubeu postala planetarno popularna.

Nakon što je cijeli svijet proplakao gledajući (i slušajući) njezin prvi nastup, postala je heroina današnjice. Tako skromna, tako neugledna, a TAKO pjeva! Mediji su Susan u milisekundi uzdigli u vrtoglave visine, među zvijezde. Ljudi su lili suze slušajući njen glas... a Susan je zahvaljujući globalnom superinteresu za svaki djelić njena života završila u bolnici, mentalno i fizički iscrpljena.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala