Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Guy Ritchie VS. Ferrell i Cohen - 1:0
"Sherlock Holmes" Guya Ritcheja odgodio "Sherlocka" Willa Ferrella i Sache Baron Cohena

Guy Ritchie VS. Ferrell i Cohen - 1:0

Urnebesni dvojac Sacha Baron Cohen i Will Ferrell u suradnji s Columbia Pictures studiom, već su prošle godine planirali lansirati potencijalni filmski hit - komediju o Sherlocku Holmesu prema romanu Sir Arthur Conan Doylea (koji, naravno, uključuje i scene s prostitutkama iz Baker Streeta).

Ferrell je priznao kako je njihov projekt stopiran u korist akcijski orijentiranog "Sherlocka" Guya Ritchieja u suradnji s produkcijskom kućom Warner Bros, koji će biti u kinima u prosincu ove godine.

Sherlocka će utjeloviti Robert Downey Jr., a vjernog i spretnog dr. Watsona Jude Law. Scenarij potpisuju Mike Johnson, Anthony Peckham i Simon Kinberg ("X-Men", "Mr. & Mrs. Smith", "xXx"...)

Bez obzira što dva "Sherlocka" neće imati nikakve sličnosti jedan s drugim, Ferrell je prilično nezadovoljan razvojem situacije: "Mislim da bi naš film svi željeli vidjeti... Ritchejev "Sherlock Holmes" samo će upoznati gledatelje s tematikom, no bit će i onih koji će smatrati da kopiramo tuđi film - iako smo, mislim, scenarij napisali mnogo prije Ritchijevog". Sherlocka Holmesa glumit će Sacha Baron Cohen, a dr. Watsona Will Ferrell. Scenarij potpisuje Etan Cohen ("Tropic Thunder"), a producenti su Judd Apatow i Jimmy Miller.

Cohen i Ferrell već su nastupali zajedno u odličnoj komediji "Talladega Nights", koju su također producirali Appatow i Miller. "Sama ideja da će Sasha i Will odigrati Sherlocka Holmesa i Watsona tjera me na smijeh", izjavio je izvršni producent Matt Tolmach. "Sasha i Will su možda dvojica najtalentiranijih i najsmješnijih likova na planeti, a pomisao da ću ih vidjeti u ulozi legendarnih detektiva mi je urnebesna".

Ljubitelji pomaknutog humora tako će, na žalost, ipak morati malo pričekati.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala