Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao trailer za post-apokaliptičnu dramsku seriju Station Eleven
HBO Max sredinom prosinca donosi priču o smrtonosnoj pandemiji koja je poharala svijet, a serija je u planu od 2014.

Stigao trailer za post-apokaliptičnu dramsku seriju "Station Eleven"

Foto: YouTube

Što bi se dogodilo sa svijetom da ljude pohara pandemija gora i od trenutnog koronavirusa?

Odgovor na gornje pitanje stiže u obliku SF dramske serije Station Eleven snimljene prema istoimenom hit romanu iz 2014. godine Emily St. John Mandel.

Radnja donosi priče onih koji su preživjeli katastrofalnu pandemiju gripe, a koji sada nastoje nastaviti živjeti u svijetu u kojem su izgubili svoje voljene. Produkcija na seriji započela je puno prije aktualne pandemije pa je stvarna situacija ipak nešto utjecala na pisanje scenarija.

Glumačku postavu čine Mackenzie Davis, Himesh Patel, Daniel Zovatto, David Wilmot, Matilda Lawler, Philippine Velge, Nabhaan Rizwan, Lori Petty, Gael Garcìa Bernal i Danielle Deadwyler. Patrick Somerville (Preostali) je autor serije i jedan od njezinih izvršnih producenata, a epizode su režirali Hiro Murai, Jeremy Podeswa, Helen Shaver i Lucy Tcherniak.

"Teme serije postajale su sve rezonantnije kako smo išli naprijed s projektom tako da smo se počeli pitati što je zaista važno u životu, što je i bit serije. Ono što jest važno su drugi ljudi, ljudi u važem životu do kojih vam je stalo, vaše zdravlje i umjetnost, a to je ono što radimo sa serijom. I to nam je dalo divan osjećaj svrhe u ova teška vremena", rekao je Podeswa još na ljeto.

Station Eleven na HBO Max premijerno stiže 16. prosinca i imat će 10 epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala