Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Elle Fanning i Nicholas Hoult vraćaju se u traileru za 2. sezonu serije Velika
Hvaljena serija na male ekrane se vraća za mjesec dana, a među novim glumicama je Gillian Anderson

Elle Fanning i Nicholas Hoult vraćaju se u traileru za 2. sezonu serije "Velika"

Foto: YouTube

Elle Fanning vraća se kao carica Katarina Velika u novoj sezoni hvaljene serije Velika (The Great) koja nam uskoro stiže na streaming servis Hulu.

Druga sezona govorit će o Katarininom daljnjem širenju Rusije uz muža, cara Petra III (Nicholas Hoult), kad će shvatiti da promjena koja je dovela u državu možda i nije dočekana s veseljem kako je zamislila. Borit će se sa svojim dvoranima, ekipom i čak s vlastitom majkom (Gillian Anderson) kako bi dovela Prosvjetljenje u Rusiju – da bi na kraju shvatila da za promjenu zemlje moraš dopustiti da ona promijeni tebe, te da je kratka linija između idealizma i obmane.

Prva sezona predstavljena je 15. svibnja 2020. na spomenutom streaming servisu kad je opisana kao "antipovijesna vožnja Rusijom 18. stoljeća koja krši sva žanrovska pravila" te je dobila mahom pozitivne kritike, ponajviše za uloge koje su ostvarili Fanning i Hoult. Tony McNamara osmislio je seriju te je njezin scenarist i jedan od izvršnih producenata. Prošle je godine prva epizoda bila nominirana za nagradu Emmy u dvije kategorije: za najbolju režiju (Matt Shakman), te za najbolji scenarij (McNamara).

U ostalim ulogama su Phoebe Fox, Sacha Dhawan, Charity Wakefield, Gwilym Lee, Adam Godley, Douglas Hodge, Belinda Bromilow, Bayo Gbadamosi i Florence Keith-Roach.

Svih 10 epizoda druge sezone serije Velika na Hulu će biti dostupne od 19. studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala