Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dobili smo i teasere za Black Adam i Shazam! 2
Filmovi nas očekuju tijekom ljeta 2022. i 2023. godine

Dobili smo i teasere za "Black Adam" i "Shazam! 2"

Foto: Twitter

U sklopu virtualnog DC Fandomea dobili smo i teasere za dva filma u Shazam! svemiru: jedan za njegov spin-off Black Adam, te za direktan nastavak Shazam! Fury of the Gods.

Krenimo redom: Dwayne Johnson je Shazamov najveći neprijatelj Black Adam, poznat i kao Teth-Adam, koji potječe iz zemlje Kahndaq u kojoj je bio zarobljen 5000 godina, a sada svoje moći dijeli s drevnim čarobnjakom. Točna radnja zasad nije poznata, ali znamo da nas očekuju poznati glumci: Noah Centineo kao Atom Smasher, Aldis Hodge kao Hawkman, Sarah Shahi kao Adrianna Tomaz, Quintessa Swindell kaio Cyclone i Pierce Brosnan je Kent Nelson iliti Doctor Fate. Režiju potpisuje Jaume Collet-Serra.

Studio Warner Bros. planira premijeru za film Black Adam za 29. srpnja 2022. godine s tim da zasad nije poznato hoće li istovremeno biti dostupan na streamingu HBO Max. Film je sniman od travnja do kolovoza ove godine i trenutno se nalazi u post-produkciji, otkrio je Johnson tijekom DC Fandomea, a na svom je Twitteru objavio video sa snimanja na čijem kraju se nalazi prvi teaser trailer za film koji donosimo u nastavku..

I dok je Black Adam spin-off omiljenog superherojskog filma Shazam! iz 2019. godine, njega čeka i nastavak punog imena Shazam! Fury of the Gods koji nam stiže za dvije godine.

Glavni glumac Zachary Levi objavio je video koji nas vodi iza kamera te možemo vidjeti Helen Mirren i Lucy Liu kao Hesperu i Kalypso, a detalji o radnji također nepoznati. Film će režirati David F. Sandberg, za scenarij je zadužen Henry Gayden, a među poznatim glumcima još su Adam Brody, Jack Dylan Grazer, Meagan Good, Ross Butler, Grace Fulton, Marta Milans i Asher Angel.

Shazam! Fury of the Gods u kinima očekujemo 2. lipnja 2023. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala