Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


The Batman: konačno prvi trailer, Robert Pattinson je najmračniji Batman dosad
Najava je predstavila Zoë Kravitz kao Catwoman i neprepoznatljivog Colina Farrella kao Pingvina

"The Batman": konačno prvi trailer, Robert Pattinson je najmračniji Batman dosad

Foto: YouTube

Ako sudimo po traileru, riječ je o najmračnijem i možda najnasilnijem filmskom prikazu ovog junaka. Gotham City sumoran je i kišan, a Pattinsonov Batman već je godinu dana u svom kostimu (dakle ovo nije još jedan origin film) i napada neprijatelje uz puno brutalnosti. Njegov glas je dosta drugačiji od onog na koji smo navikli kod Baleovog Viteza Tame i dubokog glasa Bena Afflecka.

Trailer započinje uhićenjem Riddlera, a iako znamo da se u toj ulozi nalazi Paul Dano redatelj Matt Reeves odlučio je ne prikazati ga u ovom trenutku pa mnogi očekuju nešto jako šokantno. No, zato nam trailer donosi detaljniji pogled na druga dva velika lika, a to su Zoë Kravitz kao Catwoman koja po mnogima izgleda odlično u ulozi (dosad su je fantastično odglumile Michelle Pfeiffer u Batman se vraća i prije skoro deset godina Anne Hathaway u Vitez tame: Povratak), te neprepoznatljivi Colin Farrell kao Pingvin, lik koji je 1992. godine odglumio Danny DeVito. Tu je i Andy Serkis kao Alfred Pennyworth, a u ostalim ulogama su Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard i Jayme Lawson.

Redatelj Matt Reeves još je prošle godine izjavio da će njegov Batman biti mnogo toga, uključujući i prava detektivska priča, misterija, akcijski film. Možda najuzbudljivije za obožavatelje je baš to što ćemo vidjeti kako Batman postaje najbolji detektiv na svijetu, što nije bio fokus dosadašnjih filmova. Reeves je također uvjeren da je Pattinson idealan za njegovog Batmana i da će ga odigrati kao nitko dosad. Reeves i Peter Craig napisali su scenarij, a Michael Giacchino glazbu koja je već zbog trailera dobila velike pohvale.

The Batman u kinima očekujemo 4. ožujka 2022. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala