Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Timothée Chalamet pokazao kako će izgledati kao Willy Wonka
Preqeul "Wonka" očekujemo u ožujku 2023. godine

Timothée Chalamet pokazao kako će izgledati kao Willy Wonka

Foto: Instagram

Timothée Chalamet dao nam je prvi pogled na svoj novi film Wonka!

Glumac je na svom Instagramu objavio fotografiju sebe u kostimu omiljenog proizvođača čokolade Willyja Wonke uz opis: "The suspense is terrible, I hope it will last", što je referenca na Genea Wildera i njegovog Wonku u originalnoj adaptaciji Charlie i tvornica čokolade iz 1971. godine. Chalamet je fotografiju objavio i na Twitteru, dok ju je studio Warner Bros. podijelio na službenom Facebooku i Instagramu.

Iako se detalji o radnji još drže u tajnosti, poznato je kako će nam prequel prikazati kako je Willy Wonka postao poznati proizvođač čokolade. Naslov se vodi i kao mjuzikl, a potvrđeno je da će Chalamet pjevati i plesati u filmu.

Roald Dahl osmislio je lik Willyja Wonke koji se prvi put pojavio 1964. godine u romanu Charlie and the Chocolate Factory, danas omiljenoj priči o siromašnom dječaku Charlieju Bucketu koji je osvojio zlatnu kartu za razgledavanje veličanstvene, ali i zastrašujuće tvornice čokolade koju vodi Wonka. Knjiga je dva puta adaptirana za veliki ekran: Wilder je zaigrao Wonku u spomenutom filmu iz 1971., a Johnny Depp u verziji Tima Burtona 2005. godine.

Film Wonka režirat će Paul King (Paddington) koji je napisao scenarij sa Simonom Farnabyjem. Uz Chalameta od glumaca su još poznati Rowan Atkinson, Sally Hawkins, Olivia Colman i Keegan-Michael Key.

Obiteljsku glazbenu avanturu Wonka u kinima prema trenutnim planovima očekujemo 17. ožujka 2023. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala