Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otkriven naziv i datum premijere novog filma o Čudesnim zvijerima
Film "Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore" u kina će doći prije očekivanog

Otkriven naziv i datum premijere novog filma o "Čudesnim zvijerima"

Najnoviji nastavak u franšizi Čudesnih zvijeri doći će u kina prije no što se očekivalo, a osim datuma, danas je otkriven i naziv novog nastavka. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore u kinima bi se trebao naći već 15. travnja sljedeće godine, a ne u srpnju, kako je originalno bio plan.

Ranije ove godine doznali smo kako će Mads Mikkelsen preuzeti ulogu Gellerta Grindelwalda od Johnnyja Deppa, nakon što je ovaj bio primoran napustiti franšizu radi optužbi za obiteljsko nasilje.

Mikkelsenu će se u novom nastavku pridružiti već poznata ekipa. Eddie Redmayne reprizirat će svoju ulogu Newta Scamandera, a gledat ćemo i Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Callum Turner, William Nadylam, Poppy Corby-Tuech, Jessica Williams, Victoria Yeates te Judea Lawa, koji će glumiti Albusa Dumbledorea.

Službeni opis filma otkriva nam što nas čeka u čarobnjačkom svijetu Harryja Pottera:

Profesor Albus Dumbledore zna kako je moćni mračni čarobnjak Gellert Grindelwald na putu da preuzme kontrolu nad čarobnjačkim svijetom. U nemogućnosti da ga sam zaustavi, on daje zadatak zoologu za magična bića Newtu Scamanderu da predvodi neustrašiv tim čarobnjaka, vještica i jednog hrabrog bezjačkog pekara u opasnoj misiji, gdje će se susresti sa starim i novim zvijerima i sukobiti s Grindelwaldovom rastućom legijom pratitelja. No s tako visokim ulozima samo je pitanje kada će se u ovu borbu uključiti i sam Dumbledore.

David Yates režira film prema scenariju koji su napravili J.K. Rowling i Steve Kloves.

Koje to tajne Dumbledore skriva doznat ćemo kada film Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore stigne u kina, 15. travnja sljedeće godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala