Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kao nekad: Vlatka i Dikan se sukobili na sudu
Bivši supružnici imaju još neriješenih poslova, primjerice, Vlatkinu izjavu koja je po Dikanu - kleveta

Kao nekad: Vlatka i Dikan se sukobili na sudu

PIŠE: Dario Petruševski

Prije dvije godine svi su mediji u Hrvatskoj gotovo iz sata u sat prenosili novosti o razvodu Vlatke Pokos i Josipa Radeljaka Dikana, a onda je medijska buka utihnula i bivše supružnike prepustila (za neke manje, a neke više) uobičajenoj svakodnevici. Stvari su se na staro vratile ovih dana, i to na zagrebačkom Općinskom sudu, na kojem su se Dikan i Vlatka družili zbog njezine svojedobne izjave na račun koje je zaradila tužbu.
 
"Dikan je ofucani perverznjak koji me više nikad neće imati", izjavila je svojedobno Vlatka za Arenu, a grijesi iz prošlosti isplivali su na površinu pred sucem na prvom ročištu. Odvjetnik Josipa Radeljaka istaknuo je kako će njegov klijent povući tužbu ukoliko mu se Vlatka ispriča, no ona to, barem zasad, nema namjeru napraviti. Odustala je i od komentiranja slučaja, te je nakon ročišta kratko izjavila: "Ne želim o tome raspravljati. Dosta mi je svega!".
 
 
Prije samo nekoliko mjeseci stvari su bile potpuno drugačije - bivši supružnici se nisu prestajali javno ogovarati, a međusobno su se tužili za neke od vrućih i uvredljivih izjava. Ipak, većina toga riješena je nagodbom izvan suda, ali medijski interes za Dikana i Vlatku time nije prestao. Propala pjevačica je nedugo nakon splitskog poduzetnika pronašla Dinu Bubičića, aktualnog Mistera Hrvatske kojeg javnost, zbog njegove narkomanske prošlosti, poznaje i pod nadimkom Mister Diler.
 
"Pederi i šaneri, to je Vlatkina ekipa", izjavio je tad Dikan, kojeg su mediji, nakon dvije godine paljbe, napokon pustili na miru. Za Vlatku to još ne možemo reći - crtice iz njezinog turbulentnog života i dalje su atraktivno tabloidsko štivo.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala