Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jake Gyllenhaal pokušava pomoći otetoj ženi u prvom trailer za The Guilty
Nakon kratkog teasera Netflix je objavio prvu službenu najavu koja otkriva nešto više o novoj kriminalističkoj drami

Jake Gyllenhaal pokušava pomoći otetoj ženi u prvom trailer za "The Guilty"

Foto: YouTube

Streaming servis Netflix uložio je puno u marketing svoje nove kriminalističke drame The Guilty u kojoj su sudjelovale velike zvijezde i koji će biti premijerno predstavljen na filmskom festivalu.

Jake Gyllenhaal glumi telefonskog operatora Joea Baylera na liniji 911 koji prima neobičan poziv nepoznate žene Emily za koji prvo smatra kako je riječ o neslanoj šali, ali ipak shvati da je Emily oteta i da ne može slobodno pričati. Radnja se odvija tijekom jednog jutra i većinom samo u jednoj prostori u kojoj je nalazi Gyllenhaalov lik Joe i koji će učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi ženu doveo na sigurno. No, uskoro će shvatiti da ipak nije sve kako se čini.

Film je snimljen prema istoimenom danskom filmu iz 2018. godine (Den Skyldige) redatelja Gustava Möllera, a adaptaciju scenarija za novu verziju napravio je Nic Pizzolatto, tvorac nagrađivane i hvaljene serije Pravi detektiv. Redatelj je također poznati filmaš Antoine Fuqua (Pravednik, Dan obuke), a uz Gyllenhaala glume Peter Sarsgaard, Riley Keough, Bill Burr, Byron Bowers, Da’Vine Joy Randolph, David Castañeda, Christina Vidal, Paul Dano, Ethan Hawke, Adrian Martinez, Beau Knapp i Edi Patterson.

The Guilty će svjetsku premijeru imati tijekom ovog mjeseca na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, 24. rujna stiže u odabrana kina, a 1. listopada na Netflix.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala