Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Batwoman našla svoju Poison Ivy
Legendarnu negativku glumit će Bridget Regan kroz treću sezonu

Serija "Batwoman" našla svoju Poison Ivy

Foto: Depositphotos

Nije puno ostalo do premijere treće sezone serije Batwoman tako da je konačno poznato tko će utjeloviti negativku Poison Ivy!

Njezina uloga je ovako opisana: Poison Ivy aka Pamela Isley bivša je studentica botanike na Gotham University i ona je strastvena, briljantna znanstvenica koja svijet želi promijeniti na bolje. No, njezini planovi se mijenjaju nakon što je kolega prevari i ubrizga joj toksine iz biljaka koji je pretvore u zloglasnu negativku Poison Ivy. Pamela će svoje moći koristiti za ono što smatra pravilnim iako to Batman i njezini bližnji ne vide tako. Kako je već godinama nije bilo, Batwoman i ekipa moraju biti spremni da se Poison Ivy vraća s velikom željom za osvetu.

I dan danas pamtimo Umu Thurman kao Poison Ivy koja je u filmu Batman i Robin 1997. godine fantastično odigrala ovu ulogu. U Fox-ovoj seriji Gotham glumile su je čak tri glumice (Clare Foley, Maggie Geha, Peyton List), a u animiranoj HBO Max-a Harley Quinn glas negativki daje Lake Bell.

Bridget Regan dosad smo mogli gledati u manjim ulogama u serijama kao što su Paradise Lost, Posljednji brod, Djevica Jane i Zločinci u odijelima, dok je u Marvelovoj seriji Agentica Carter u prvoj sezoni također glumila negativku, Dottie Underwood.

Batwoman na male ekrane s trećom sezonom vraća se 13. listopada, a u glavnoj glumačkoj postavi su Javicia Leslie (umjesto Ruby Rose koja je napustila seriju nakon prve sezone), Camrus Johnson, Rachel Skarsten, Meagan Tandy, Nicole Kang, Dougray Scott i Rachel Maddow.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala