Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 28.8.
Večeras nas na malim ekranima očekuje pregršt izvrsnih filmskih naslova, od kojih izdvajamo oskarovski film "La La Land"

TV Preporuke dana - Subota 28.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 28.8.

SERIJE

Zločinački umovi, RTL2 u 22h
Odanost, prijateljstvo i razum naći se na testu u 12. sezoni. U 12. sezoni specijalnu jedinicu čine David Rossi (Joe Mantegna), Spencer Reid (Matthew Gray Gubler), JJ Jerau (A. J. Cook), Penelope Garcia (Kirsten Vangsness), a zbog važnih izmjena u glumačkoj postavi, ekipi su se pridružili i Stephen Walker (Damon Gupton) te dr. Tara Lewis (Aisha Tayler).

Milijarde, HRT 2 u 22:36h
Axe Cap u ključnom trenutku pretrpi napad. Taylor razmišlja o suradnji s neočekivanim partnerom. Axe traži Chuckovu pomoć. Chuck smionim potezom pokuša doći do željenoga posla.

FILMOVI

La La Land, Doma TV u 19:55h
Radnja filma smještena je u suvremeni Los Angeles, no ozračje podsjeća na zlatnu eru Hollywooda, a prati mladu ambicioznu glumicu Miju (Emma Stone) te jazz pijanista Sebastiana (Ryan Gosling). Zaljube se, a uz svoju ljubavnu priču pokušavaju realizirati i umjetničke snove. Međutim, kada ih karijere odvedu u različitim smjerovima, njihov se odnos nađe na kušnji...

Računovođa, Nova TV 20:15h
Wolff je matematički stručnjak koji ima više afiniteta prema brojevima nego prema ljudima. Dok kao računovođa radi u malom CPA uredu, istovremeno isti posao obavlja i za najopasnije svjetske kriminalne organizacije. Zbog svojih sposobnosti zapeo je za oko Ministarstvu financija kojeg predvodi Ray King. Istovremeno, Wolff počne raditi za moćnu kompaniju unutar koje je Dana Cummings otkrila financijsku malverzaciju koja uključuje milijune dolara.

Divan mladić, Doma TV u 21:45h
Nic (Chalamet) je mladić iz San Francisca pred kojim se nalazi obećavajuća budućnost u obliku studiranja te njegove vlastite obitelji koju upotpunjuju otac novinar David (Carell) koji ga jako voli i pomajka Karen (Tierney) koja mu daje punu podršku. Na površini, on je sretan, ali iznutra je emotivno rastrojen i u boli koju pokušava ublažiti konzumirajući drogu. Ono što započne kao povremeno uživanje u travi s ocem pretvori se u eksperimentiranje s puno težim oblicima droge.

10 Cloverfield Lane, HRT 1 u 22:36h
Nakon automobilske nesreće mlada se djevojka probudi u podrumu nepoznatog muškaraca. On tvrdi da ju je on spasio te da se u međuvremenu dogodila ekološka katastrofa u svijetu. Djevojka ne zna može li mu vjerovati te odluči pobjeći iz podruma, iako ne zna što je očekuje vani.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala