Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Oscar Isaac broji karte i riskira u traileru za The Card Counter
U trileru Paula Schradera još glume Tiffany Haddish, Tye Sheridan i Willem Dafoe, a očekujemo ga u rujnu ili studenom

Oscar Isaac broji karte i riskira u traileru za "The Card Counter"

Foto: YouTube

Oscar Isaac traži iskupljenje i osvetu u prvom traileru za napeti triler The Card Counter.

Nagrađivani filmaš Paul Schrader potpisuje režiju i scenarij filma u kojem uz Isaaca glume Tiffany Haddish, Tye Sheridan i Willem Dafoe. Radnja je fokusirana na bivšeg vojnog časnika Williama Tella (Isaac) koji je postao kockar i kojeg progone odluke iz prošlosti.

Njegova će se sreća promijeniti kad mladi Cirk (Sheridan) potraži njegovu pomoć protiv zajedničkog neprijatelja, pukovnika Johna Gordoa (Sheridan), koji je Tella vrlo vjerojatno smjestio u zatvor u kojem je proveo dulje vrijeme. Tell kroz pomoć Cirku vidi svoju priliku za iskupljenje, a podršku ima i od tajanstvene investitorice La Linde (Haddish) pa njih troje odlaze na put od kasina do kasina kako bi pobijedili na poznatoj seriji poker turnira World Series of Poker.

Ovo je Schraderov prvi dugometražni film nakon što je 2019. godine njegova drama First Reformed iz 2017. bila nominirana za Oskara u kategoriji najboljeg originalnog scenarija (nagradu su odnijeli Nick Vallelonga, Brian Hayes Currie i Peter Farrelly za film Zelena knjiga: Vodič za život). Slično kao i First Reformed, triler The Card Counter nije samo priča o kockaru, već se više bavi egzistencijalnim temama na nadrealan način.

Jedan od izvršnih producenata za The Card Counter je Martin Scorsese kojem je to peta suradnja sa Schraderom (Taksist, Razjareni bik, Posljednje Kristovo iskušenje, Između života i smrti).

The Card Counter će svjetsku premijeru imati u rujnu ove godine na Venecijanskom filmskom festivalu, a 10. rujna trebao bi doći u američka kina, te u studenom u ostatak svijeta.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala