Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi trailer za Ghostbusters: Afterlife iznenadio fanove
Pravi nastavak originalnih filmova u kinima očekujemo početkom studenog

Novi trailer za "Ghostbusters: Afterlife" iznenadio fanove

Foto: YouTube

Sony je konačno objavio novi trailer za Ghostbusters: Afterlife, nastavak Istjerivača duhova koji smo svi čekali!

U novoj najavi saznajemo više o radnji i vidimo nekoliko nostalgičnih cameo uloga, ali ono što po nekim obožavateljima nedostaje jest – nedostatak humora. Dok su originalni filmovi komedija, dosadašnje najave za Afterlife film više predstavljaju kao dramu što se nije svima svidjelo. Radnja prati samohranu majku koja sa svoje dvoje djece dolazi u mali grad gdje će otkriti povezanost s originalnim istjerivačima duhova i tajno nasljeđe koje im je djed ostavio.

Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis, Ernie Hudson, Sigourney Weaver i Annie Potts bili su dio glumačke postave u originalnom hit filmu Istjerivači duhova 1984. godine, kao i nastavka Istjerivači duhova 2 5 godina kasnije. Nakon Ramisove smrti 2014. šanse za treći film bile su sve manje pa su u Sonyju odlučili napraviti novu verziju i tako smo 2016. dobili Istjerivače duhova sa ženskom postavom (Leslie Jones, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Melissa McCarthy) koji je nažalost u potpunosti podbacio u kinima.

Odluka je potom pala na Jasona Reitmana kojeg su doveli da napiše scenarij i režira film (sin redatelja originala Ivana Reitmana), a koji je okupio mlađu glumačku postavu te originalne zvijezde da ponove svoje uloge u filmu. Novi glumci u franšizi su Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Paul Rudd, Bokeem Woodbine, Celeste O’Connor, Oliver Cooper i Logan Kim.

Film Ghostbusters: Afterlife trebali smo gledati još u srpnju prošle godine, ali pandemija je nekoliko puta odgodila snimanja i premijeru tako da prema trenutnom planu stare i nove istjerivače duhova očekujemo 11. studenog. Kako se vama sviđa trailer nešto mračnijeg tona, provjerite u nastavku!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala