Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 18.7.
Večeras pogledajte neku od serija ili odličnih filmova koji kreću od 20 sati

TV Preporuke dana – Nedjelja 18.7.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 18. srpnja.

SERIJE / EMISIJE

Krtica, HTV 1 u 21:05 sati
Drugi dio dokumentarnog filma o dva obična čovjeka koji su se upustili u opasnu desetogodišnju misiju kako bi prodrli u najtajnovitiju i najbrutalniju diktaturu na svijetu - Sjevernu Koreju.

Luther, HTV 2 u 22:15 sati
Optužen za zločine koje nije počinio, Luther mora biti brz u skidanju ljage sa svoga imena i sprječavanju osvetničkog ubojice da postane mučenik. No postavši ubojičina meta, nije ugrozio samo svoj život nego i živote onih koje voli.

FILMOVI

Potkupljivač, Doma TV u 19:55 sati
Nick Chen visoko je odlikovani detektiv njujorške policije koji sa svojim timom pokušava uvesti red u kinesku četvrt. U Chenov tim dolazi novi član, mlad i neiskusan policajac Danny Wallace. Chen je nezadovoljan idejom da se u njihov uigrani tim uvodi novi član bez imalo iskustva, koji je uz to i bijelac, pa će se vrlo teško uklopiti u sredinu.

Djevojka od milijun dolara, HTV 2 u 20:05 sati
Legendarni boksački trener Frankie Dunn posvećuje se treniranju Willieja Littlea koji bi jednog dana mogao postati prvak. Istodobno, prijatelj mu obraća pozornost na Maggie, 31-godišnju djevojku koja svakodnevno marljivo trenira. Frankie drži da je Maggie prestara i, baš kao i sve žene, u boksu nema što tražiti. Kad mu Willie ubrzo otkaže suradnju i pod mentorstvom menadžera Mickeya Macka osvoji titulu, razočarani Frankie pristane trenirati Maggie.

Simpsoni - film, RTL 2 u 20:15 sati
Sve započinje s Homerom, njegovim novim ljubimcem svinjom i silosu punom životinjskog izmeta - kombinacija koja će odriješiti katastrofu kakvu Springfield nikad nije iskusio. Dok je Marge bijesna zbog Homerove monumentalne pogreške, osvetoljubiva svjetina sruči se na domaćinstvo Simpsonovih.

Igra, RTL u 20:15 sati
Mulitmilijunaš Nicholas Van Orton živi sam na svom raskošnom imanju, nedavno se razveo pa potpuno posvetio svojoj uspješnoj investicijskoj banci. Bankar ne vidi ništa loše u svom samotnjaštvu te se iznenadi kada ga za 48. rođendan posjeti mlađi brat Conrad koji mu daruje pristupnicu tzv. Službi za rekreaciju potrošača koja organizira "igru". Isprva zanemarujući dar, Nicholas ga ipak odluči iskoristiti, a njegov se život potom iznenada pretvori u niz bizarnih događaja koji su sve samo ne zabavni.

Mamurluk, Nova TV u 20:15 sati
Dva dana prije svog vjenčanja, Doug odlazi u Las Vegas sa svoja dva najbolja prijatelja Philom i Stuom te budućim šogorom Alanom na ludu momačku večer. Međutim, kada se trojica momaka sljedećeg jutra probude s nezapamćenim mamurlukom nitko od njih ne može se ničega sjetiti. Njihov hotelski apartman u potpunosti je uništen, a mladoženje Douga nema nigdje!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala