Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Avantura nikad nije bila veća: još jedan trailer za Clifford the Big Red Dog
Omiljene dječje knjige autora Normana Bridwella oživjele su u igranom filmu koji ovo ljeto stiže u kina

Avantura nikad nije bila veća: još jedan trailer za "Clifford the Big Red Dog"

Foto: YouTube

Prvi trailer za Clifford the Big Red Dog nije baš prošao najbolje, ali drugi bi vas mogao zabaviti!

Kad je krajem studenog studio Paramount pokazao prve scene iz igranog filma prema omiljenim dječjim knjigama Normana Bridwella, Internet nije bio oduševljen. Cliffordovi obožavatelji s negodovanjem su na Twitteru pisali kako to nije Clifford, već pas prekriven krvi, ili da je toliko loše napravljen da bi mogao biti horor film, ili da je jednostavno zastrašujuć. Jučer je objavljen novi, cijeli trailer koji je Clifforda predstavio kao zabavnog, ogromnog psa i koji je dosad pregledan skoro 3 milijuna puta.

U središtu radnje je školarka Emily Elizabeth (Darby Camp) koja se nikako ne uklapa ni kod kuće, niti u školi, sve dok slučajno ne otkrije malenog crvenog psića u čarobnom prihvatilištu za pse koji će joj postati najbolji prijatelj. Na pitanje koliko će psić narasti, vlasnik prihvatilišta Mr. Bridwell (John Cleese) joj kaže kako to ovisi o tome koliko će ga voljeti. Emily i ostatak obitelj prilično će se iznenaditi sljedeće jutro, a to je tek početak pustolovina!

Glumačku postavu još čine Jack Whitehall, Kenan Thompson, Tony Hale, Sienna Guillory, David Alan Grier i Russell Wong. Režiju potpisuje Walt Becker, a scenarij Jay Scherick, David Ronn i Blaise Hemingway.

Universal Pictures i Illumination Entertainment krenuli su raditi na ovom filmu još u svibnju 2012. godine, ali godinu kasnije Illumination je odustao od projekta. Universal je još uvijek planirao film, no Paramount Pictures 2016. su kupili prava za animirano-igranu verziju te su snimanje započeli tri godine kasnije. Originalni plan premijere bio je u studenom 2020. koji je nekoliko puta pomican zbog koronavirusa.

Obiteljsku avanturu Clifford the Big Red Dog u kinima očekujemo oko 17. rujna, a na streamingu Paramount+ bit će dostupna 45 dana nakon premijere.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala