Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 11.6.
Večer donosi hit filmove starijeg i novijeg datuma, odlične serije, a počinje i Europsko nogometno prvenstvo!

TV Preporuke dana – Petak 11.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 11. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Nogomet, EP: Turska - Italija, HTV 2 u 20:50 sati
Od 11. lipnja do 11. srpnja u 11 različitih gradova održava se Europsko nogometno prvenstvo! Na najvećem ovogodišnjem nogometnom natjecanju 24 reprezentacije bore se za naslov pobjednika.

Crna lista, HTV 2 oko 23:45 sati
Dok posebna jedinica istražuje otmicu iza koje stoje otmičari od kojih to nitko ne bi očekivao, Dembe se nađe u škripcu. Potaknut nedavnim zdravstvenim problemima, Red razmišlja o nasljedniku.

Ray Donovan, HTV 2 oko 0:30 sati
Obiteljska kriza Raya je emocionalno iscrpila i sada je ranjiviji nego ikad. Vrhunski stručnjak za izvlačenje slavnih i moćnih iz problema nalazi se u dosad nepoznatoj situaciji i uskoro će otkriti da nije moguće baš sve kontrolirati.

FILMOVI

Nasljednici, HTV 1 u 20:10 sati
Dramedija o putovanju oca koji preispituje vlastiti život nakon što se našao u tragediji. Ono što je započelo kao putovanje na kojem je krenuo suočiti se s prošlošću postaje topla obiteljska priča.

Buntovnica u internatu, RTL u 21:15 sati
Nakon još jednog incidenta, imućna i popularna cura iza Malibua, Poppy, toliko razljuti oca da je odluči naučiti ponašanju tako da je pošalje na prestižni engleski internat. Sukob između razmažene Poppy i finih engleskih dama dovest će do niza urnebesnih situacija.

Bilo jednom u Americi, HTV 1 u 22:45 sati
Veličanstvena priča u kojoj pratimo životni put dva problematična dječaka. Židovskim krajem NewYorka 20-tih godina prošlog vijeka vladaju bande, među kojima je i banda na čijem čelu su sitni prijestupnici , dječaci Max i Noodles. Prijatelji zajedno odrastaju i zaklinju se jedan drugom na vječno prijateljstvo i vjernost. U vrijeme prohibicije sve više se uvlače u kriminalni milje, a poslije jednog mafijaškog obračuna Noodles završava u zatvoru.

Savjetnik, RTL u 23:15 sati
Michael Fassbender je Savjetnik, odvjetnik koji se nađe u opa­snom svijetu krijumčarenja droge. Uskoro sazna da jedna jedina loša odluka može imati šokantne i neopozive posljedice na cijeli njegov svijet.

Starci, Nova TV u 23:15 sati
Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade I Rob Schneider predvode glumačke zvijezde u Starcima, priči o petorici prijatelja iz djetinjstva koji se nakon 30 godina ponovo okupljaju i po prvi puta međusobno upoznaju svoje obitelji.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala