Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 4.6.
Večer donosi hit filmove nešto starijeg datuma

TV Preporuke dana – Petak 4.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 4. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Endeavour - Mladi Morse, HTV 2 u 21:35 sati
Endeavour otkriva potencijalnu vezu između niza neobičnih nezgoda koje ga prvo vode do ženskog koledža, koji silom želi izbjeći otvaranje za muške studente, da bi ga na kraju istraga odvela u samo srce kriminalističke policije.

Forenzičarka Halifax, HTV 2 u 23:10 sati
Kad ubije Toni, Daniel napokon otkriva svoj identitet. Njegovo vozilo pronađu na autocesti i opasna policijska potjera završi na napuštenom ranžirnom kolodvoru. Ali vozač nije Daniel i Jane nasluti zamku. Kad bomba eksplodira, Saracen se uplete kako bi spasio Tannerov život ugrozivši svoj.

FILMOVI

Noćni let, HTV 1 u 20:10 sati
Nakon majčina sprovoda, mlada hotelska upraviteljica Lisa Reisert noćnim se avionom vraća natrag u Miami, kako bi sutra ujutro ipak stigla na posao. U avionu upoznaje zgodnog i tajanstvenog Jacka Rippnera koji vrlo brzo otkriva svoje pravo lice tako što je otme u namjeri da je iskoristi kao paravan u ubojstvu šefa američke sigurnosne službe.

Prebrzi i prežestoki, RTL u 21:10 sati
Kad ga prijatelj Tej obavijesti da se na gradskim ulicama održava još jedna noćna utrka, Brian O'Conner bez razmišljanja pristane sudjelovati. On je bivši detektiv iz Los Angelesa i ljubitelj brze vožnje koji je izbačen iz službe te se preselio u Miami gdje živi od sudjelovanja u ilegalnim automobilskim utrkama. Kad lako pobijedi i u ovoj utrci Brian među okupljenim gledateljima uoči privlačnu Monicu.

Senzacionalna vijest, RTL u 23:15 sati
Londonskog novinara Joea Strombela pamte kolege kao čovjeka koji je bio uvijek brži od drugih u "njušenju" senzacionalnih vijesti. Na drugom svijetu sretne mrtvu tajnicu bogatog lordovskog sina Petera Lymana. Nju je njezin poslodavac otrovao kad je otkrila da je on masovni ubojica koji ubija prostitutke i kraj leša ostavlja tarot-karte. U novinama je bio prozvan "tarot-ubojica". Joe bi dao tko zna što da je sad živ i da Lymana može raskrinkati u senzacionalnoj reportaži…

Predator, HTV 1 u 23:15 sati
CIA pošalje grupu komandosa na čelu sa specijalcem Dutchom u srednjeameričku džunglu spasiti zrakoplovce koje su zarobili gerilci. Misija se odvija po planu, komandosi oslobađaju taoce, no tragajući za petoricom nestalih, pronađu njihova oguljena tijela, što zasigurno nije bilo djelo gerilaca. Naime, izgleda da u džungli postoji nešto...

Čovjek od čelika, Nova TV u 23:15 sati
Clark Kent, mladi novinar, prisiljen je suočiti se sa svojim vanzemaljskim podrijetlom kada General Zod, jedan od posljednjih pripadnika Kentovog naroda, izvrši invaziju na Zemlju. Kako bi zaštitio čovječanstvo i svoj novi dom, mladi junak odluči prihvatiti sudbinu i postaje Superman - čovjek od čelika.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala