Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još jedan fantastičan trailer za Respect s Hudson u ulozi kraljice soula
Aretha Franklin htjela je baš Jennifer Hudson za ulogu, a čini se kako se glumici smiješi drugi Oscar

Još jedan fantastičan trailer za "Respect" s Hudson u ulozi kraljice soula

Foto: YouTube

MGM je napokon objavio novi trailer za Respect, biografsku dramu o kraljici soula Arethi Franklin koja je već dulje vrijeme u pripremi.

Jennifer Hudson nalazi se u ulozi ove legendarne dive, a radnja je prati od ranog djetinjstva kad je pjevala u očevoj crkvi pa sve to međunarodne prepoznatljivosti i slave.

Prisjetimo se, Aretha Franklin sama je odabrala baš Jennifer Hudson da je glumi u biografskom filmu i u njegovoj produkciji je sudjelovala do svoje smrti, 16. kolovoza 2018. godine. Početkom 2019. odabrana je redateljica filma Liesl Tommy kojoj je ovo prvi dugometražni film, a ostatak glumačke postave objavljen je u listopadu te godine.

Snimanje je bilo završeno još u veljači 2020. kad je kao datum premijere bio naveden 14. kolovoz 2020., ali je datum bio pomaknut na 9. listopad zbog pandemije koronavirusa, zatim na posebnu projekciju na Božić, da bi konačno film trebao stići u kolovozu ove godine.

U ostalim ulogama su Forest Whitaker, Marlon Wayans, Audra McDonald, Tituss Burgess, Marc Maron, Kimberly Scott, Saycon Sengbloh, Hailey Kilgore, Heather Headley, Skye Dakota, Tate Donovan i Mary J. Blige. Scnearij je napisala Tracey Scott Wilson prema vlastitoj priči na kojoj je radila s Callie Khouri.

Respect u kinima očekujemo 13. kolovoza, godinu dana nakon originalno planiranog datuma premijere i skoro tri godine nakon smrti velike glazbenice.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala