Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Iliza Shlesinger ima naizgled savršenog dečka u prvoj najavi za Good on Paper
Komičarka je scenarij napisala prema događaju iz svog života

Iliza Shlesinger ima naizgled savršenog dečka u prvoj najavi za "Good on Paper"

Foto: YouTube

Iliza Shlesinger predstavlja vlastitu (djelomično) istinitu priču o ljubavnoj vezi s muškarcem koji je predobar da bi bio istinit!

Za malo više od mjesec dana na Netflix stiže romantična komedija Good on Paper, simpatična priča o stand-up komičarki koja upoznaje naizgled savršenog muškarca. Scenarij za film je napisala Iliza Shlesinger te se našla i u glavnoj ulozi, a režiju potpisuje Kimmy Gatewood kojoj je ovo prvi dugometražni film.

Radnja prati Andreu Singer (Shlesinger) koja je svoju karijeru komičarke uvijek stavljala na prvo mjesto, a ljubav i dejtanje nikad joj nije bilo previše bitno. Sve dok ne upozna Dennisa, simpatičnog i šarmantnog muškarca radi kojeg će Andrea otpustiti sve kočnice. Ipak, njezina najbolja prijateljica Margot jako je sumnjičava prema Dennisu jer joj se čini previše savršenim pa će njih dvije pokušati potajno saznati krije li on neke tajne.

U ostalim ulogama su Ryan Hansen, Margaret Cho, Matt McGorry, Tyler Cameron, Taylor Hill i Rebecca Rittenhouse.

Iliza Shlesinger još je jedna komičarka koja je napisala scenarij za film u kojem će i glumiti, slično kao Amy Schumer za Kaos u glavi, a svijet ju je upoznao još 2008. godine kad je pobijedila u reality natjecanju Last Comic Standing NBC-ja. Shlesinger polako, ali sigurno gradi svoju karijeru, a s Netflixom već ima odličnu suradnju jer je za njih napravila pet komičarskih specijala te se pojavila u njihovim originalnim sadržajima (serija Girlboss, akcijska krimi komedija Spenser Confidential s Markom Wahlbergom, dirljiva drama Pieces of a Woman).

Good on Paper na Netflixu potražite od 23. lipnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala