Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 14.5.
Večer donosi nastavke odličnih krimi serija i rado gledane filmove

TV Preporuke dana – Petak 14.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 14. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Van der Valk, HTV 2 u 21 sat
Okrutno ubojstvo modnog vlogera uživo se prenosi preko njegove stranice te uvlači Van Der Valka i njegov tim u nemilosrdan svijet visoke mode. No Van Der Valk je zaokupljen saslušanjem za uvjetni otpust kriminalca koji je povezan s njegovom prošlosti.

Forenzičarka Halifax, HTV 2 u 22:35 sati
Jane i specijalni tim istražuju najnovija ubojstva, a Mila istražuje Sharon Sinclair. Ona je sad uspješna spisateljica kriminalističkih romana, a prije 20 godina Jane je pomogla da Sharon ode u zatvor zbog ubojstva oca i maćehe.

FILMOVI

Pepermint, HTV 1 u 20:05 sati
Jennifer Garner u ulozi majke koja se budi iz kome nakon što su joj muž i kćer ubijeni u brutalnom napadu. Kad shvati da sustav štiti ubojice od pravde, njezina životna misija postaje osveta suprugove i djetetove smrti. Provodi godine trenirajući kako bi pravdu uzela u svoje ruke.

Brzi i žestoki, RTL u 21:15 sati
Brian O'Conner je mladi agent FBI-ja koji istražuje seriju otmica kamiona i krađu njihovih tereta, pod krinkom jednog od članova bande koju predvodi karizmatični Dominic Toretto. O'Conner upoznaje Torettov svijet kriminala i bandi, u kojem se sukobi rješavaju noćnim auto trkama. S vremenom počinje suosjećati sa svojim glavnim osumnjičenikom i zaljubljuje se u njegovu sestru Miju.

Komandos, RTL u 23:20 sati
John Matrix umirovljeni je specijalac čije nekadašnje, također umirovljene, kolege netko ubija. Uskoro zločinci osvanu i na Matrixovom imanju i otmu mu kćerkicu Jenny. Matrix tad shvati da iza svega stoji svrgnuti latinoamerički diktator Arius za kojeg radi bivši Matrixov čovjek, Bennett. Njihov je plan prisiliti Matrixa da ubije demokratski izabranog latinoameričkog predsjednika.

Snimka seksa, Nova TV u 23:30 sati
Kada su se Jay i Annie počeli viđati njihova romantična veza bila je poprilično intenzivna; ali deset godina kasnije s dvoje djece, žaru njihove ljubavi potrebna je nova iskra. Kako bi ponovno probudili strast, njih dvoje odluče snimiti se dok isprobavaju svaki mogući položaj tijekom trosatnog maratonskog seksa. Uskoro otkrivaju da njihov najprivatniji video uradak više i nije tako privatan.

Pakao pod morem, HTV 1 u 23:35 sati
Dvije sestre odlaze u sunčani Meksiko na godišnji odmor koji se pretvara u noćnu moru, i to ispod mora! Jedna od turističkih atrakcija je i gledanje opasnih morskih pasa iz velikog kaveza. One oduševljeno kreću u tu avanturu i spuštaju se duboko ispod morske površine. No kada nešto krene po zlu, ostaju zarobljene i očajne na samom dnu mora.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala