Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nastavak serije Lupin: Assane ima novi plan za osvetu
Uz još jednu najavu Netflix je konačno objavio i službeni datum premijere drugog dijela prve sezone

Nastavak serije "Lupin": Assane ima novi plan za osvetu

Foto: YouTube

Dva mjeseca nakon prvog teasera stigao je i prvi službeni trailer koji konačno najavljuje drugi dio prve sezone hit serije Lupin!

Francuska kriminalistička dramska serija početkom je godine osvojila gledatelje diljem svijeta koje je nakon pogledanih pet epizoda jedino zanimalo kad će se serija nastaviti. Nakon mjeseci čekanja konačno stiže službeni trailer i vijest o premijeri u lipnju.

U najavi vidimo nastavak s kraja posljednje pogledane epizode te nalazimo Assanea (Omar Sy) koji je postao najtraženiji čovjek u Francuskoj. Njegova želja za osvetom protiv Huberta Pelligrinija (Hervé Pierre) nije imala željene posljedice pa sad mora smisliti novi plan, makar on značio da mora ugroziti samoga sebe.

Iako je Lupin premijerno prikazan još u siječnju do današnjeg dana nema službenih podataka o gledanosti, iako je Netflix odmah naveo da će seriju pogledati 70 milijuna kućanstava. I bez službenih brojki zna se kako je serija globalni hit, a Sy je sam rekao kako ga je tolika popularnost (pozitivno) šokirala. "Ovakav odziv je nestvaran. Fenomenalno je vidjeti kako su primjerice i u Brazilu i u Francuskoj jednako oduševljeni serijom, iz istog razloga. Očito ima nešto univerzalno u sebi, a to sam uvijek htio postići", izjavio je Sy još u ožujku za Deadline o uspjehu serije.

George Kay i François Uzan osmislili su seriju i glavnog lika prema poznatom lopovu i majstoru preobrazbe Arsènu Lupinu iz romana Mauricea LeBlanca iz 1905. godine koji su dobili već nekoliko serija i filmova, ali nijedan nije doživio toliki uspjeh kao aktualna serija Lupin. Režiju drugog dijela potpisuju Ludovic Bernard i Hugo Gélin, a u ostalim su ulogama Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella i Soufiane Guerrab.

Serija Lupin s preostalih pet epizoda na Netflix stiže 11. lipnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala