Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Evo kako Kim Kardashian 'izgleda' u animiranom filmu Psići u ophodnji
"Paw Patrol: The Movie" u kinima će se naći 20.8., a prvi trailer očekujemo za tjedan dana

Evo kako Kim Kardashian 'izgleda' u animiranom filmu "Psići u ophodnji"

Foto: Twitter

Kim Kardashian uskoro ćemo moći slušati u dugometražnom animiranom filmu Paw Patrol: The Movie koji se snima prema Nickelodeonovoj hit seriji Psići u ophodnji (Paw Patrol).

Nakon vijesti da se konačno radi dugometražni film o omiljenim psićima koji će se moći pogledati u kinima, saznali smo da jedna od zvijezda koja će dobiti svoj lik u crtiću je i popularna Kim Kardashian. Portal People objavio je službenu fotografiju na kojoj možemo vidjeti da je Kardashian glas posudila bijeloj pudlici Delores, a vijest je ona veselo podijelila i na svojim društvenim mrežama.

Vesela pseća ekipa koju čine Marshall, Rocky, Chase, Rubble, Skye i Zuma s Ryderom u velikoj avanturi odlazi u Adventure City kako bi saznali nešto više o prošlosti jednog od njih i još jednom zaustavili zlog gradonačelnika Humdingera, a pritom će sklopiti novi savez s neobičnom jazavčarkom Liberty (Marsai Martin). Psićima će glasove posuditi uobičajena ekipa (Shayle Simons, Callum Shoniker, Lilly Bartlam, Kingsley Marshall, Keegan Hedley), uz iznimku Chasea kojem je glas posudio Iain Armitage (Mladi Sheldon).

Tvorci animirane serije Cal Brunker i Bob Barlen napisali su scenarij za film, a Brunker potpisuje i režiju.

Kim Kardashian uz svoj reality show koji je ušao u svoju posljednju sezonu dosad nije imala posebne filmske uloge, osim one same sebe (Oceanovih 8), a ovo će biti drugi put da je posudila glas animiranom liku nakon epizode American Dad! iz 2014. godine.

Paw Patrol: The Movie u kinima očekujemo 20. kolovoza, a prvi trailer stiže nam 12. svibnja i pratit će ga premijera pjesme Good Mood Adama Levinea.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala