Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 30.4.
Večer donosi nove nastavke odličnih serija i hit filmove

TV Preporuke dana – Petak 30.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 30. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Van der Valk, HTV 2 u 21 sat
Zločini koje policijski inspektor Van der Valk i njegova ekipa istražuju događaju se u svim društvenim slojevima Amsterdama. Serija nam tako pruža cjelovit uvid u život ove dinamične svjetske metropole - tako bliskog, a ipak egzotičnog grada u procvatu, multikulturalnog i kozmopolitskog, u kojemu se susreću brojne kulture, u kojemu nema rasnih, seksualnih i vjerskih podjela, grada u kojem koegzistiraju kriminalno podzemlje i visoko društvo.

Koristoljublje, HTV 2 u 22:35 sati
Kieran stiže u potrazi za svojim polubratom, Benjaminom. Julia se zbog toga suočava s Benjaminom koji je uvjerava da nema više nikakvih tajni. Kada Julia odbije financirati Leov poslovni poduhvat, on se seli k Tedu.

FILMOVI

Meksikanac, HTV 1 u 20:10 sati
Jerry Welbach upravo je suočen s dva ultimatuma. Njegov mafijaški šef namijenio mu je odlazak u Meksiko, gdje bi trebao doći u posjed dragocjenoga antiknog pištolja znanog kao "The Mexican". Time bi se iskupio za svoje prethodne greške, a ako ne uspije, snosit će ozbiljne posljedice. Drugi ultimatum nameće mu njegova djevojka Samantha koja želi da Jerry pod svaku cijenu prekine sve veze sa svojim šefom.

Pakao na horizontu, RTL u 21 sat
Naftna platforma Deepwater Horizon u Meksičkom zaljevu nije vođena po propisima te je došlo do eksplozije platforme i velikog zagađenja uslijed curenja nafte. Uzrok katastrofe bila je erupcija nafte sa morskog dna koja je nastala nakon puknuća i eksplozije naftne platforme.

Fak ju, školo!, RTL u 23:15 sati
Profesor Muller putuje s učenicima na Tajland kako bi poboljšali reputaciju svoje srednje škole. Neponovljiva avantura s najluđim profesorom ikada tek počinje.

Povratak Mary Poppins, Nova TV u 23:30 sati
U ovom najnovijem nastavku, koji posjeduje svjež senzibilitet, ali slavi duh originala, Mary Poppins vraća se kako bi pomogla novoj generaciji obitelji Banks ponovo pronaći radost i čudo nakon gubitka voljene osobe. Zagonetnoj dadilji pridružuje se njen prijatelj Jack, kojeg glumi Lin-Manuel Miranda. Jack je optimističan nažigač uličnih svjetiljki koji pomaže unijeti svjetlost i život na ulice Londona.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala