Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Poznati detalji o TV seriji prema hit filmovima o Johnu Wicku
"The Continental" će biti prequel koji donosi priču o mladom Winstonu kojeg je u filmovima glumio Ian McShane

Poznati detalji o TV seriji prema hit filmovima o Johnu Wicku

Foto: YouTube

I dok John Wick franšiza predvođena Keanuom Reevesom ide prema svom četvrtom i petom filmu u aktivnoj pripremi je i spin off serija o liku kojeg je u filmovima glumio Ian McShane.

Prequel spin off serija najavljena je još 2017. godine i poznata je pod nazivom The Continental, a sad su konačno stigli detalji kako će u njezinom središtu biti mladi Winston, kojeg je inače glumio McShane. Šef Lionsgatea Kevin Beggs već je izjavio kako su jako zadovoljni planovima za seriju te da će nam ona donijeti zanimljiv pogled na to kako je The Continental postao to što jest.

Winston je menadžer u navedenom hotelu i jedan je od najvažnijih likova u franšizi. Na prvu ljubazan i sklon pomaganju, ubrzo je svima jasno kako je on velika faca u svijetu ubojica te je sposoban zadržati svu silu ubojica samo jednim telefonskim pozivom, te se tako i suprotstavio najvećem autoritetu u seriji. Upravo bi nam serija trebala pojasniti kako se on uopće našao na takvoj poziciji moći.

Prema dosadašnjim planovima čini se kako Keanu Reeves neće biti dio serije, možda samo u nekoj cameo ulozi jer je radnja smještena u 1970-ima, dok je McShane također rekao kako neće glumiti u njoj, ali da nije isključeno kako će biti primjerice narator serije.

Četvrti i peti film o Johnu Wicku snimaju se paralelno s tim da je John Wick 4 zbog pandemije koronavirusa odgođen na 27. svibnja 2022. godine. Tri filma dosad su zaradila 584 milijuna dolara diljem svijeta s tim da je najveću zaradu ostvario John Wick 3 iz 2019. godine koji broji 327 milijuna diljem svijeta. Datum premijere za seriju The Continental, niti potencijalna glumačka postava još nisu poznati.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala