Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi SF Chrisa Pratta The Tomorrow War u srpnju stiže na Amazon
Iz Amazonu obećavaju kako nas čeka fenomenalan film o ratu iz budućnosti s odličnom glumačkom postavom

Novi SF Chrisa Pratta "The Tomorrow War" u srpnju stiže na Amazon

Foto: Instagram

Početkom godine stigla je vijest kako je Amazon Studios spreman dati nevjerojatnih 200 milijuna dolara za novu akcijsku SF avanturu Chrisa Pratta, The Tomorrow War.

Dogovor je i službeno finaliziran i navodno su zaista dali tako veliku svotu za prava na film koji produkcijski potpisuje Skydance Media, a koji je prije pandemije koronavirusa trebao distribuirati Paramount.

"Riječ je o globalnom događaju koji će iznenaditi i oduševiti naše pretplatnike diljem svijeta. Redatelj Chris McKay sjajno je osmislio ovaj jedinstveni, akcijom nabildani SF koji će gledatelje držati napetima do samog kraja i koje će dirnuti priča o ocu i kćeri", rekla je predsjednica Amazon Studiosa Jennifer Salke.

Radnja filma govori o skupini putnika kroz vrijeme koji dođu iz 2051. godine kako bi svijetu prenijeli hitnu poruku: 30 godina u budućnosti čovječanstvo gubi globalni rat protiv smrtonosne izvanzemaljske vrste, a jedina nada za opstanak im je da se vojnici i civili iz sadašnjosti prebace u budućnost kako bi pomogli u borbi. Među regrutiranima nalazi se i profesor Dan Forester (Pratt) koji se udružuje s briljantnom znanstvenicom Romeo (Yvonne Strahovski) i otuđenim ocem Sladeom (J.K. Simmons) kako bi zajedno ponovno napisali budućnost planeta.

Scenarij je napisao Zach Dean, a u ostalim ulogama su Betty Gilpin, Keith Powers, Mike Mitchell i Sam Richardson.

The Tomorrow War na Amazonu će biti dostupan od 2. srpnja. Još uvijek čekamo prvi službeni trailer.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala