Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 3.4.
Čeka vas odlična filmska subota!

TV Preporuke dana – Subota 3.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 3. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Isusov život, HTV 2 u 22:20 sati
Marija Magdalena bila je imućna, neovisna i teško bolesna žena. Isus ju je izliječio, a ona mu je posvetila svoj život slijedeći ga, financirala njegov pokret i putovala s njim po Galileji. Naposljetku je imala važnu ulogu u Isusovu životu.

Deset dana, HTV 2 u 23:05 sati
Jane i Bird izvode prizor iz napada na Casaitu. Ali doznaje neočekivane vijesti od Toma. Jane otkriva zapanjujuću činjenicu o Lakeinu nestanku.

FILMOVI

Istinite laži, Doma TV u 19:55 sati
Henry Tasker je radoholičar i prodavač kompjutera koji zanemaruje svoju ženu Helen, pravnu tajnicu. Simon zavađa Helen pričama da je tajni agent, a zapravo je prodavač automobila. Henry sumnja da ga Helen vara, pa šalje nekoliko prijatelja da je otmu. Helen tada saznaje da je njen muž Henry zapravo tajni agent koji radi za tajnu službu.

Noa, HTV 2 u 20:05 sati
Nou je Bog izabrao za najvažniji zadatak prije nego što apokaliptični potop pročisti svijet. Treba sagraditi brod koji će spasiti njegovu obitelj i mnogobrojne životinje... Nadahnuto biblijskom pričom o Noinoj korablji iz Knjige postanka.

Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela, Nova TV u 20:15 sati
U novom nastavku Čudesnih zvijeri pratimo Newta Scamandera i Albusa Dumbledorea u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Gellertu Grindelwaldu. U knjizi Harry Potter i darovi smrti čitatelji su mogli saznati da su Albus i Gellert nekoć bili vrlo bliski, prije no što su postali najgori neprijatelji.

Everest, RTL u 22 sata
Priča temeljena na nevjerojatnim istinitim događajima koji su se odvijali 1996. kada je snježna oluja devastirala planinarsku ekspediciju na Everestu i u smrt odvela nekoliko planinara.

Gran Torino, Doma TV u 22:20 sati
Walt Kowalski mrzovoljni je udovac koji se i dalje čvrsto drži svojih predrasuda unatoč svim promjenama koje se dešavaju u susjedstvu. Jedina radost u njegovom životu je automobil Gran Torino kojeg redovito održava. No, kada Waltov mladi susjed pokuša ukrasti vrijedni automobil kako bi se priključio bandi, Walt shvati da je konačno pronašao novu svrhu u životu.

Put, HTV 1 u 22:40 sati
Kalifornijski liječnik Tom dolazi u Francusku po posmrtne ostatke svog sina poginulog na Pirinejima u oluji na putu sv. Jakova. Da ispuni sinovljevu želju, Tom kreće na hodočašće i završava put.

Vozač, Nova TV u 22:40 sati
Baby je mladi i talentirani vozač automobila koji se oslanja se na ritam glazbe koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi. Međutim, kada upozna djevojku svojih snova, Baby u novom poznanstvu vidi priliku za bijeg od kriminala. Ipak, nakon što ga mafijaš prisili da radi za njega, Baby se mora suočiti sa stvarnošću – pljačkom unaprijed osuđenom na propast koja će zaprijetiti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala