Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 2.4.
Za neke počinje produljeni vikend - pogledajte što domaći kanali nude od serija i filmova

TV Preporuke dana – Petak 2.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 2. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Isusov život, HTV 2 u 22:15 sati
Poncije Pilat ne želi biti u Judeji. Za njega je to samo jedan korak u karijeri i nužno zlo. Kad mu se veliki svećenik Kajfa obrati s problemom, on ga samo želi što prije riješiti. Ali Isus ne želi samo tako nestati.

Divlji Bill, HTV 2 u 23:05 sati
Bill se bori protiv navale straha nakon što se pojavi ubojica čija su meta navodno umirovljenici Bostona. Uskoro otkriva da slučaj nije onakav kakav se na površini čini.

FILMOVI

Invictus, HTV 2 u 20:05 sati
Ovo je inspirirajuća istinita priča o Nelsonu Mandeli, njegovom izlasku iz zatvora nakon pada apartheida, predsjedničkim izborima na kojima je uvjerljivo pobijedio i pokušaju ujedinjavanja njegove rasno podijeljene zemlje pomoću svjetskog prvenstva u ragbiju 1995. godine.

Kaos u glavi, RTL u 21 sat
Otkad je Amy bila mala djevojčica, njezin joj je otac govorio kako je monogamija nerealistična i nepoželjna. Danas, kao odrasla žena i urednica časopisa, ona živi promiskuitetnim životom i uživa u onome što smatra slobodom. No, nađe se u neočekivanoj situaciji kada shvati da joj šarmantni i uspješni doktor Aaron Conners počinje osvajati srce!

Lov na zeleni dijamant, RTL u 23:15 sati
Joan Wilder autorica je popularnih ljubavnih romana čije junakinje proživljavaju sve ono što ona ne uspijeva u vlastitom životu - istinsko uzbuđenje i pravu ljubav. Međutim, stvari će se promijeniti nakon što Joaninu sestru Elaine u Kolumbiji otme zlikovac Ira tražeći za njezin život zemljovid s ucrtanim blagom.

Poslije svega, Nova TV u 23:20 sati
Prvi dio serijala snimljenog prema bestseleru spisateljice Anne Todd koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput Twilight sage i trilogije Pedeset nijansi sive. Anna Todd je postala pravom internetskom senzacijom, ali i književnim fenomenom jer je knjigu Poslije svega napisala isključivo prema sugestijama obožavatelja na društvenoj mreži Wattpad.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala