Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sloboda je tek početak u novom traileru za 4. sezonu Sluškinjine priče
Nova sezona kreće uskoro u kojoj June nastavlja svoju borbu za pravdom

Sloboda je tek početak u novom traileru za 4. sezonu "Sluškinjine priče"

Foto: YouTube

Hulu nas je razveselio novim trailerom za četvrtu sezonu svoje hit serije Sluškinjina priča (The Handmaid's Tale) uz moćan poster i nekoliko službenih fotografija iz serije.

Epska serija nastavlja se na događaje iz treće sezone tako da je June (Elisabeth Moss) i dalje u borbi za slobodu protiv Gileada, ali riskantni potezi koje će povući donijet će sa sobom nove izazove. Želja za pravdom i osvetom prijete joj više nego ikad, a dovode u opasnost i njezine odnose s voljenima.

Prema kultnom romanu Margaret Atwood serija donosi priču o životu u distopijskom Gileadu, totalitarističkom društvu koje se nalazi na teritoriju nekadašnjih Sjedinjenih Država. Elizabeth Moss nalazi se u glavnoj ulozi kao June, nekad zvanu Offred, jedna od rijetkih plodnih žena koja je proglašena Sluškinjom u toj represivnoj državi, a koja će se dignuti protiv sustava u borbi za pravdu i slobodu. Serija se zbog svoje tematike postavila kao jedna od značajnih pokreta otpora još u vrijeme Trumpove administracije i ostala je relevantna kao znak borbe za jednakost.

U seriji uz Moss glume i druga poznata imena kao što su Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenle, Amanda Brugel, Bradley Whitford i Sam Jaeger.

Sluškinjina priča nastavlja se 28. travnja na streaming servisu Hulu kad će biti dostupne prve tri epizode (od ukupno 10), a premijera na HBO kanalu bit će dva dana kasnije. U planu je i peta sezona.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala