Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lucifer: konačno poznat datum premijere za drugi dio 5. sezone
Netflix je prigodnom objavom najavio da će sezona 5B biti dostupna od 28.5.

"Lucifer": konačno poznat datum premijere za drugi dio 5. sezone

Foto: YouTube

Obožavatelji mogu odahnuti: sezona 5B Netflixove hit serije Lucifer dobila je datum premijere!

Streaming gigant jučer je objavio kako će druga polovica pete sezone konačno biti dostupna krajem svibnja. Podsjetimo, prvi dio pete sezone nalazi se na Netflixu još od kolovoza 2020. godine, a kašnjenje drugog dijela dogodilo se, očekivano, zbog pandemije koronavirusa.

"Zamislite da trčite maraton i skoro ste na samom kraju i onda vam kažu 'Oh, cilj je ipak nešto malo dalje'", tako je glavna zvijezda serije Tom Ellis (Lucifer Morningstar) opisao kako se osjećao kad su u Netflixu seriji odlučili dati i šestu sezonu, nakon što su svi bili uvjereni kako će peta konačno biti posljednja (s tim da se serija prvotno emitirala na Foxu koji ju je otkazao nakon treće sezone, Netflix ju je produljio na četvrtu i sad smo došli do toga da će biti i šeste sezone).

Ellis je rekao i kako je oduševljen što se serija malo-pomalo produljuje jer to znači njezinu veliku popularnost. Peta sezona, osim što je trebala biti posljednja, trebala je imati 10 epizoda pa su se odlučili na njih 16 i rascjepkati ih u dva dijela.

Uz Ellisa u seriji glume Lauren German, Kevin Alejandro, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Aimee Garcia i Rachael Harris.

Lucifer 5B na Netflix stiže u petak, 28. svibnja s osam epizoda, a nakon toga čekamo vijesti o premijeri šeste sezone koja će (gotovo sigurno) biti posljednja (produkcija je pri kraju).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala