Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


James Gunn predstavlja novi Odred otpisanih
Predstavljen je prvi Red Band trailer za novi film "Odreda otpisanih" i prvi kadrovi su oduševili fanove

James Gunn predstavlja novi "Odred otpisanih"

Ovog je vikenda glavna tema razgovora među obožavateljima stripova bilo predstavljanje prvog službenog trailera za The Suicide Squad, reboot/nastavak istoimenog filma iz 2016., čijeg se scenarija i režije primio James Gunn.

Gunn je unio svježinu u superjunačke filmove kada je 2014. napravio Čuvare galaksije, a novi kadrovi ovog Odreda otpisanih imaju sličan stil, tako da očekujemo još jedan hit film. Svakako će biti bolji od originalnog filma, koji je poprilično razočarao fanove.

Gunn nam u svojoj verziji vraća Margot Robbie kao Harley Quinn, Violu Davis u ulozi Amande Waller, Joel Kinnaman ponovno je Rick Flag, a tu je i Jai Courtney kao Captain Boomerang. Uz još poznatih lica Gunn je odlučio predstaviti i neke nove likove. Od krvoločnog King Sharka, kojem svoj glas posuđuje Sylvester Stallone, preko Davida Dastmalchiana u ulozi Polka-Dot Mana, Nathana Filliona kao lika imena T.D.K., Michaela Rookera u ulozi Savanta, a tu su i John Cena, Idris Elba te Peter Capaldi kao The Thinker.

Službeni sinopsis otkriva nam kako je osnovna premisa jednaka kao i u originalnom filmu: okupiti najgore kriminalce, izvući ih iz zatvora visoke sigurnosti, dati im oružje i zadatak koji nitko drugi ne može odraditi. U novoj misiji ekipa otpisanih bačena je na otok prepun neprijatelja gdje ih čeka golema prijetnja koju moraju neutralizirati.

Kakva je to prijetnja i hoće li uspjeti u svojoj misiji doznat ćemo 6. kolovoza ove godine kada film stigne u kina i na HBO Max.

Upozorenje: trailer je namijenjen samo starijoj publici

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala