Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vraća se šerif Raylan Givens?
Izvršni producenti serije "Pravednik" spremaju novu seriju smještenu u istom svijetu, vraća se i Timothy Olyphant

Vraća se šerif Raylan Givens?

Timothy Olyphant bi mogao dobiti priliku ponovno na glavu staviti prepoznatljivi šešir zamjenika maršala Raylana Givensa! Ekipa koja je radila seriju Pravednik u planu ima stvoriti novu seriju temeljenu na romanu Elmorea Leonarda koji nosi naziv City Primeval: High Noon in Detroit, a Olyphant bi se svakako trebao pojaviti u novoj seriji.

Graham Yost, koji je radio na originalnoj seriji će biti u ulozi izvršnog producenta novog, neimenovanog projekta, a izvršni producenti i scenaristi Pravednika Michael Dinner i Dave Andon u toj će se ulozi naći i na novom projektu, te će služiti kao showrunneri, a Dinner bi se trebao primiti i redateljske palice.

Precizni detalji o projektu još uvijek nisu razrađeni do kraja, a za Olyphanta se ne zna hoće li imati jednu od glavnih uloga kao Raylan Givens ili će se pojaviti samo u gostujućoj ulozi. Za sada još nije postignut dogovor oko uloge, pregovori su navodno još u tijeku.

Originalna serija bila je adaptirana od nekoliko Leonardovih romana s likom Raylana Givensa, te jedne kratke priče pod nazivom Fire in the Hole. Prikazivala se kroz šest sezona prije no što je 2015. godine stigla do svog kraja. U tom je periodu uspjela osvojiti osam nominacija za nagradu Emmy, kao i dvije pobjede za Margo Martindale i Jeremyja Daviesa.

Novi se projekt trenutno nalazi u početnom stadiju pretprodukcije te još nisu poznati detalji oko glumaca ili planirani datum izlaska, ali više detalja očekujemo u narednim mjesecima.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala