Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 19.3.
Večeras na programu gledajte neuništivog Johna Wicka, tajanstveni film "Slatka mala tajna" ili psihološki triler "Crni labud"

TV Preporuke dana - Petak 19.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 19.3.

SERIJE

Specijalizant, RTL 2 u 20:55h
Bell odluči koristiti proizvode nove medicinske tvrtke, umjesto uobičajenih proizvoda, koji se dostavljaju u bolnicu. Sada se Kit i AJ moraju prestati svađati kako bi se udružili protiv Bella dok Conrad i Nic pokušavaju djetetu ispuniti želju nakon što je otkriveno da mu se karcinom vratio.

Ambasadorova kći, Nova TV u 22:25h
Melekino je srce stalo zbog lijeka za uspavljivanje koji je Menekše stavila u limunadu koju je pripremila. Nare i Sandžar solidarni su u boli zbog svoje kćeri. Dok Nare čvrsto drži za ruku svoju kćer uz njezino uzglavlje da ih ne napusti, Sandžar odlazi u džamiju pomoliti se i daje jedan zavjet. Ako njegova kći preživi, dopustit će da ode sa svojom majkom.

Luther, HRT 2 u 22:44h
Prijatelji su mu u opasnosti, a mladu ženu otima nemilosrdan serijski ubojica. Može li Luther zaštititi nedužne dok je jedino što mu je na pameti Cornelius i njegova želja za osvetom? Koga će Luther spasiti i čiji gubitak ne bi mogao podnijeti?

FILMOVI

John Wick, RTL u 20h
Nakon što je sahranio suprugu Helen (Bridget Moynahan), koja je preminula od bolesti, John Wick (Keanu Reeves) po povratku kući dobiva poseban, posljednji poklon od svoje žene - slatko štene Daisy, koje on od tog trenutka obožava jer mu pruža utjehu. John i Daisy ugodno provode dan vozeći se mjestom sve dok na benzinskoj postaji Wick ne sretne trojicu ruskih gangstera, čiji vođa Iosef Tarasov (Alfie Allen) inzistira da mu Wick proda auto, klasik iz 1969., Ford Mustang. John odbija ponudu, a banda ga te večeri prati do kuće, napadne, ukrade auto i ubije Daisy. Obračun i osveta bit će nemilosrdni. Uskoro neće biti važno što je učinjeno, nego kome je to učinjeno.

Slatka mala tajna, HRT 1 u 20:10h
Film prati mamu vlogericu Stephanie Ward i njenu najbolju prijateljicu, glamuroznu i prekrasnu, Emily Nelson koja jednog dana nestaje nakon što zamoli Stephanie da pokupi njenog sina iz škole. Stephanie istog trena pokušava otkriti istinu vezanu za iznenadni nestanak svoje najbolje prijateljice Emily iz grada. Stephanie se udružuje s Emilynim mužem te se ubrzo počinje pitati poznaje li svoju najbolju prijateljicu onoliko dobro koliko je mislila.

Crni labud, HRT 1 u 23:53h
Riječ je o psihološkom trileru smještenom u baletni svijet New Yorka u kojem se Nina (Portman) odjednom pronađe u moru opasnih intriga koje nastaju dolaskom njezinog novog rivala (Kunis). Uz redatelja-vizionara kakav je Aronofsky, nesumnjivo je da gledatelja očekuje uzbudljivo i, ponekad, zastrašujuće filmsko putovanje...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala