Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Idris Elba i Caleb McLaughlin su gradski kauboji
Predstavljen je trailer za "Concrete Cowboys", film o urbanim kaubojima temeljen na istinitoj priči

Idris Elba i Caleb McLaughlin su gradski kauboji

Stigao je prvi trailer za novi Netflixov film Concrete Cowboy, u kojem glavne uloge imaju Idris Elba i Caleb McLaughlin. Ricky Straub drži redateljsku palicu svog dugometražnog prvijenca, a film je svoju premijeru imao na prošlogodišnjem filmskom festivalu u Torontu.

Film se temelji na romanu Ghetto Cowboy Grega Nerija iz 2009., koji govori o tinejdžeru (McLaughlin), koji je primoran živjeti sa svojim otuđenim ocem (Elba) u Philadelphiju, gdje pokušava pronaći svoj životni put.

Prvi trailer za Concrete Cowboy prikazuje nam moćno istraživanje nategnutog odnosa između oca i sina, koji fantastično utjelovljuju McLaughlin i Elba. To je posebno bitno za mladog McLaughlina, kojem je ovo prva veća uloga nakon serije Stranger Things. Trailer, a i cijeli film, ovise upravo o njemu kao protagonistu.

McLaughlin je Cole, mladić koji pokušava naći svoje mjesto pod suncem dok se istovremeno bori s odnosom koji ima sa svojim otuđenim ocem. Ponovno se poveže s problematičnim rođakom (Jharrel Jerome), koji ga nagovara da zajedno krenu u sitni kriminal. S druge strane ga njegov otac upoznaje sa zajednicom urbanih kauboja, gdje bi i sam mogao naći svoje mjesto i smisao.

Film Concrete Cowboy je nadahnut urbanim kaubojima iz jahačkog kluba Fletcher Street Urban Riding Club iz Philadelphije, koji uči djecu u susjedstvu o jahanju, ali istovremeno i o životnim vrijednostima i vještinama.

Concrete Cowboy na Netflix stižu 2. travnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala