Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 13.3.
Za razliku od slabog filmskog petka ova subota donosi hrpu hit filmova

TV Preporuke dana – Subota 13.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 13. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Čovjek i divljina, HTV 2 u 21:30 sati
Mnogi Benovi domaćini imaju žicu genijalnosti. To svakako vrijedi i u ovom slučaju. U kutku Sibira koji je tako izoliran da u njemu prosperiraju samo komarci, znanstvenik Nikita traži način da spasi svijet.

Kiri, HTV 2 u 22:20 sati
Kiri je crna djevojčica koju želi posvojiti bjelačka obitelji iz srednje klase. Ona nestane kad sama krene u posjet svojoj biološkoj obitelji. Radnja serije račva se na tri dijela.

FILMOVI

Asterix i Obelix u Britaniji, Doma TV u 19:55 sati
Godina je 50 prije Krista i Cezar žeđa za novim osvajanjima. Odlučio je osvojiti otok koji leži na samom kraju poznatog svijeta, tu tajanstvenu zemlju poznatu kao Britanija. Pobjeda je brza i potpuna. Ili... gotovo da je tako.

Surogati, HTV 2 u 20:05 sati
Ljudi žive svoje živote iz sigurnosti svojih domova upravljajući robotima surogatima; seksi, fizički savršenim mehaničkim reprezentacijama samih sebe. To je idealan svijet u kojem zločin, bol, strah i posljedice ne postoje. Kada prvo ubojstvo u mnogo godina protrese ovu utopijsku zajednicu, agent FBI-a Greer otkrit će golemu zavjeru skrivenu iza fenomena surogata.

Misija: Bijela kuća, Nova TV u 20:15 sati
Legendarni Roland Emmerich donosi nam uzbudljivi akcijski triler o policajcu zatočenom u Bijeloj kući koji riskira život kako bi spasio kćerku i izvukao predsjednika iz šaka hladnokrvnih terorista.

Zamjena, RTL u 21:10 sati
Kassie je pametna i zabavna žena koja, unatoč protivljenju svog najboljeg neurotičnog prijatelja Wallyja, odluči da je vrijeme za trudnoću - čak i ako to mora učiniti sama Uz malu pomoć šarmantnog donatora Rolanda. Međutim, njezini planovi odu u potpuno krivom smjeru zbog zamjene donatora u zadnji čas.

Gangsterski odred, Doma TV u 21:50 sati
Sean Penn utjelovio je jednog od najozloglašenijih kriminalaca svih vremena. A policajci nikada nisu bili markantniji i opasniji! Ryan Gosling, Giovanni Ribisi, Josh Brolin, Michael Pena, Robert Patrick utjelovljuju čuvare zakona koji riskiraju svoje živote u okrutnoj borbi do posljednjeg daha.

Dobro došli u Sarajevo, HTV 1 u 22:30 sati
Novinar Flynn iz SAD-a, Michael Henderson iz Ujedinjenog Kraljevstva i njihove ekipe okupe se na početku rata u Bosni u Sarajevu i počinju izvještavati iz grada u okruženju. Radeći jednu od reportaža naiđu na sirotište koje u blizini prve crte vodi predana gđa Savić.

Elysium, Nova TV u 22:45 sati
Radnja filma je smještena u 2159. godinu, a naš planet je uništen zbog prenapučenosti, zagađenja i ratova. Bogati su napustili Zemlju i žive u svemirskoj postaji Elysium gdje uživaju sav luksuz koji si mogu priuštiti. Max je također zapeo na Zemlji, a sve se dodatno komplicira kada bude izložen smrtonosnoj radijaciji.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala