Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 12.3.
Večer donosi petu sezonu hit serije "Luther", dokumentarne filmove te nekoliko akcijskih i krimi filmova

TV Preporuke dana – Petak 12.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 12. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Vrijeme je za rukomet: kvalifikacije za OI, RTL u 20 sati
Odlazak na Olimpijske igre u Tokiju 2021. hrvatska rukometna reprezentacija mora osigurati kroz kvalifikacije na turniru u Montpellieru, na kojem će nastupati uz Francusku, Portugal i Tunis.

Luther, HTV 2 u 22:40 sati
U skrivenim i mračnim zakucima Londona novo je zlo na pomolu. Viši inspektor John Luther još se jednom ima prilike uvjeriti u nevjerojatne razmjere ljudske izopačenosti. Kako monstruozna ubojstava postaju sve smjelija, Luther i novakinja, inspektorica Catherine Halliday, zbunjeni su tragovima koje ih vode u krivome smjeru i koji kao da su podmetnuti kako bi ih spriječili da otkriju neopisiv užas.

FILMOVI

Snježna vučica, HTV 2 u 20:05 sati
U srcu Alpa živi alfa vučica. Već deset godina odgaja svoju mladunčad da budu snažni i zastrašujući lovci. No kad joj tragičan događaj izokrene svijet naglavačke, mora pobjeći od čopora i otisnuti se na dugo i opasno putovanje u potrazi za novim teritorijem. Na putu okoti šest mladunaca. Bit će joj to najveći izazov u životu.

Čuvari mora, HTV 1 u 20:10 sati
Ovaj izvrstan, uzbudljiv i napet film istodobno je suptilna drama i akcijski spektakl o junacima obalne straže, o dvojici najboljih među njima, učitelju i učeniku. U režiji Andrewa Davis i u impresivnoj interpretaciji dvojice glumačkih majstora, Costnera i Kutchera, film unatoč formulaičnosti nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Umri muški 4, RTL u 22:55 sati
Kada netko upadne u najzaštićeniju kompjutersku mrežu Odjela za otkrivanje cyber kriminala u FBI-ju, zamjenik glavnog direktora Bowman (Cliff Curtis) odluči okupiti sve najpoznatije hakere države kako bi saznao tko stoji iza drskog napada. Zbog nedostataka ljudi u Odjelu, Bowen naredi lokalnim policijskim stanicama da pošalju pomoć. Jedan od lokanih policajaca je John McClane (Bruce Willis)!

Medena zemlja, HTV 3 u 23:30 sati
Medena zemlja fascinantan je film u kojem se ogleda suvremeni odnos čovjeka prema prirodi – njegova beskrupulozna eksploatacija i zanemarivanje u slijepoj utrci za maksimiziranjem profita.

Mreže zločina, HTV 1 u 0:05 sati
Paulie i Brian dva su stara prijatelja iz južnog Bostona koji su prisiljeni okrenuti se kriminalu kako bi preživjeli. Pridruže se lokalnoj skupini kriminalaca ali njihov novi život ne odgovara Brianu koji je prisiljen preispitati dugogodišnje prijateljstvo.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala